Η Εγνατία Οδός επιτέλους… μαύρισε από Αρδάνιο προς Αλεξανδρούπολη, με την αποκατάσταση του οδοστρώματος

Η Εγνατία Οδός επιτέλους… μαύρισε από Αρδάνιο προς Αλεξανδρούπολη, με την αποκατάσταση του οδοστρώματος

Επιτέλους, άρχισε να.. μαυρίζει η Εγνατία Οδός από τον κόμβο Αρδανίου προς την Αλεξανδρούπολη, αφού οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε όλο το μήκος έως την Βιομηχανική Περιοχή Αλεξανδρούπολης προχωρούν κανονικά.

Αυτό που έπρεπε να είχε γίνει χρόνια, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί των Ι.Χ και όχι μόνο και να καταστρέφουν τα αυτοκίνητα τους στην διαδρομή από το Αρδάνιο προς την Αλεξανδρούπολη και αντίστροφα, έστω και με σημαντική καθυστέρηση τουλάχιστον υλοποιείται. Όχι… μπαλώματα ή μόνο ένα τμήμα που είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όλο το μήκος του οδοστρώματος και από τις δυο πλευρές της Εγνατίας Οδού, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες από το επιτόπιο ρεπορτάζ του Evros-news.gr.

Δεν γνωρίζουμε αν έπαιξε ρόλο ο διαγωνισμός παραχώρησης της Εγνατίας Οδού που προχωράει και όλα δείχνουν ότι η εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ θα είναι για 35 χρόνια αυτή στην οποία θα παραχωρηθεί η εκμετάλλευση της, αλλά σίγουρα οι οδηγοί του Έβρου βλέπουν με ικανοποίηση να προχωράει η σημαντική βελτίωση του δρόμου, όπως έγινε ήδη με το αντίστοιχο κομμάτι Αλεξανδρούπολη-Κομοτηνή. Για να μην πληρώνουν τζάμπα διόδια σε Μέστη, Αρδάνιο και να… σπάνε παράλληλα όχι μόνο τα αυτοκίνητα τους αλλά και τα νεύρα τους.