Αλεξανδρούπολη: Διέρρηξαν κατάστημα, έκλεψαν χρήματα και χαλκό, ενώ αντιστάθηκαν κατά την σύλληψη στους αστυνομικούς

Αλεξανδρούπολη: Διέρρηξαν κατάστημα, έκλεψαν χρήματα και χαλκό, ενώ αντιστάθηκαν κατά την σύλληψη στους αστυνομικούς

Την ευκαιρία χθες Δεκαπενταύγουστο που ήταν κλειστά τα μαγαζιά, βρήκαν τρεις Έλληνες στην Αλεξανδρούπολη και διέρρηξαν κατάστημα απ’ το οποίο αφαίρεσαν χρήματα και εξαρτήματα χαλκού για να τον πουλήσουν.

Όμως τους αντιλήφθηκαν περίοικοι, ενημέρωσαν την αστυνομία και όταν αυτή τους εντόπισε αντιστάθηκαν κατά την σύλληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές με την “δράση” του. Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

“Συνελήφθησαν την 15-8-2021 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος
Τροχαίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης τρεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βία κατά υπαλλήλων κατά περίπτωση.
Συγκεκριμένα, οι δράστες το πρωί της ίδιας ημέρας διέρρηξαν κατάστημα της πόλης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό και διάφορα εξαρτήματα χαλκού.

Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από περίοικους και έπειτα από σχετικές έρευνες και αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν τους δράστες, οι οποίοι αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο, ένα ζευγάρι γάντια και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*