Χρυσό μετάλλιο με πανελλήνιο ρεκόρ στους Βαλκανικούς Κ18, η εκπληκτική Μαρία-Νικολέτα Αντωνιάδη απ’ το Διδυμότειχο

Χρυσό μετάλλιο με πανελλήνιο ρεκόρ στους Βαλκανικούς Κ18, η εκπληκτική Μαρία-Νικολέτα Αντωνιάδη απ’ το Διδυμότειχο

Με κορυφαία την Εβρίτισσα Μαρία-Νικολέτα Αντωνιάδη απ’ το Διδυμότειχο, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα με εμπόδια κορασίδων, πετυχαίνοντας και τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ, διεξήχθη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ 18 στο Κράλιεβο της Σερβίας.

Η 17χρονη αθλήτρια του Συλλόγου Μυρμιδόνες από το Διδυμότειχο, με προπονητή τον Θανάση Τσιτσιμάκα, έκανε εκπληκτική εμφάνιση για την εθνική Ελλάδος στα ψηλά εμπόδια και έφερε το χρυσό μετάλλιο στην χώρα μας, συντρίβοντας και το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας της μετά από 5 χρόνια. Τερμάτισε πρώτη ανάμεσα στις 16 εμποδίστριες, με χρόνο 13.67, πετυχαίνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, ενώ το προηγούμενο που ήταν 13.85 ανήκε στην Ηρώ Συνολάκη από τις 25/6/2016.

Η φοβερά ταλαντούχα αθλήτρια από το Διδυμότειχο, έτρεξε μάλιστα και στην σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα κορασίδων, βοηθώντας την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας να κατακτήσει ένα ακόμα μετάλλιο, το χάλκινο αυτή τη φορά, με σημαντική συμβολή. Στην φωτογραφία βλέπετε την Αντωνιάδη τέρμα δεξιά με τις συναθλήτριες της μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κούρσα 4χ100.