Αλεξανδρούπολη: “Καμπάνα” 10.000 ευρώ και λουκέτο 7 ημέρες σε κέντρο διασκέδασης, για παραβάσεις σε γάμο

Αλεξανδρούπολη: “Καμπάνα” 10.000 ευρώ και λουκέτο 7 ημέρες σε κέντρο διασκέδασης, για παραβάσεις σε γάμο

“Καμπάνα” με χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο για 7 ημέρες σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Αλεξανδρούπολης, για μη εφαρμογή και τήρηση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού σε γάμο που πραγματοποιήθηκε εκεί, επιβλήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία.

Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, όπως γίνεται καθημερινά από την ΕΛ.ΑΣ, η οποία γνωστοποιεί τα αποτελέσματα των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Τετάρτη 18 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν συνολικά σε όλη την επικράτεια 105.072 έλεγχοι, από τους οποίους οι 62.703 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Όπως λοιπόν τονίζεται για την συγκεκριμένη περίπτωση:

“Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 10.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών”.

Δεν υπάρχει στην ανακοίνωση ούτε η περιοχή, ούτε φυσικά το όνομα και ο τύπος του καταστήματος, παρά μόνο το γενικό “κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος”. Οι πληροφορίες μας όμως αναφέρουν, ότι στο γλέντι του γάμου που γινόταν στο συγκεκριμένο κέντρο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως αρκετά άτομα ήταν όρθια και χόρευαν, κάτι που απαγορεύεται. Πάντως δεν μάθαμε ποιο τραγούδι ακουγόταν όταν έγινε ο έλεγχος των αστυνομικών. Αν ήταν δηλαδή κάποιο δημοτικό που… μεράκλωσε κάποιους να χορέψουν. Μια πληροφορία ότι “έπαιζε” το γνωστό άσμα της Ρίτας Σακελλαρίου: “Εγώ δεν πάω… Μέγαρο θα μείνω με τον παίδαρο”, διαψεύδεται.

 

Ένα σχόλιο

  1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

    Έτσι μπράβο… Ευτυχώς πάντως υπάρχουν και κάποιοι που προσπαθούν να εμποδίσουν την μετατροπή των χωριών μας σε κέντρα διερχομένων επενδυτών. Εννοείται βέβαια πως αυτοί που χορεύουν όρθιοι σε κέντρα διασκέδασης είναι σαφώς πιο επικίνδυνοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*