Ο Εβρίτης Παύλος Λογαράς υπέγραψε για 4 χρόνια τον ΠΑΟΚ

Ο Εβρίτης Παύλος Λογαράς υπέγραψε για 4 χρόνια τον ΠΑΟΚ

Μια σπουδαία εξέλιξη στην μέχρι τώρα καριέρα του, ήρθε για τον 19χρονο Εβρίτη αμυντικό Παύλο Λογαρά, αφού ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ από την ομάδα του Βόλου και υπέγραψε συμβόλαιο για 4 χρόνια. 

Ο ταλαντούχος συντοπίτης μας ποδοσφαιριστής από το Τυχερό Έβρου, αποκτήθηκε από τον “δικέφαλο του βορρά” και την τη φετινή σεζόν θα παραμείνει στον Βόλο ως “δανεικός”, αλλά φυσικά οι παρουσία και οι εμφανίσεις του θα παρακολουθούνται ανελλιπώς από τους ανθρώπους της θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ.

Ο πατέρας του Παναγιώτης Λογαράς (παράγοντας σήμερα της Αλεξανδρούπολης FC και από τους βασικούς διοικητικούς συντελεστές της, ο οποίος και τον ανέδειξε στην ακαδημία LOGA ACADEMY όπως και πολλούς άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές (οι αδερφοί Σιώπη το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα), έκανε καριέρα στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και έγινε επαγγελματίας στα 19 του χρόνια με την Δόξα Δράμας. Πραγματοποίησε ντεμπούτο στα 20 του (2-2-1992 Δόξα Δράμας-Λάρισα 3-1), ενώ ο Παύλος έγινε νωρίτερα από αυτόν επαγγελματίας και έπαιξε μικρότερος σε επίσημους αγώνες στην Α’ Εθνική. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε προς το τελευταίο κομμάτι της σεζόν σε δύο αγώνες για τα πλέι άουτ (απέναντι σε Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητο), συμπληρώνοντας 78’ συμμετοχής, ενώ ήταν στην αποστολή στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Παράλληλα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κ19 του συλλόγου του Βόλου, όπου είχε τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Έτσι ο Παύλος Λογαράς ακολουθεί τα χνάρια των Εβριτών ποδοσφαιριστών που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ, όπως οι Νίκος Αλαβάντας, Σωτήρης Μαυρομμάτης, Χρήστος Χιονάς, Γιάννης Βολτέζος, Παναγιώτης Κουρδάκης κ.α.