Ηλίας Μελέτης: Ο Εβρίτης ηθοποιός και η γυναίκα του, στην Βρυσούλα Φερών – Φωτογράφος ο γιος τους

Ηλίας Μελέτης: Ο Εβρίτης ηθοποιός και η γυναίκα του, στην Βρυσούλα Φερών – Φωτογράφος ο γιος τους

Ο σπουδαίος Εβρίτης ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, που όπως έγραψε πριν λίγες ημέρες το Evros-news.gr βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της μητέρας του, το χωριό Βρυσούλα Φερών για διακοπές, ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram με την γυναίκα του Θέμιδα Βουτσινά.

Μάλιστα τους αποθανάτισε στο χωριό του, ο μόλις 5,5 χρόνων γιος τους Δημήτρης και ο Μελέτης Ηλίας που τον συναντήσαμε στην παραλιακή οδό Αλεξανδρούπολης να απολαμβάνει την βόλτα με την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη, έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια φωτογραφία που έβγαλε ο Μήτσος (5,5) στο χωριό πριν λίγες μέρες….. κι ήθελα να μείνει στην ιστορία…». Από τους πρώτους που έσπευσαν να του κάνουν μάλιστα like (ξεπέρασαν τις 14.000), ήταν η επίσης Εβρίτισσα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου που κατάγεται ως γνωστόν από τα Λουτρά Αλεξανδρούπολης.

Ο πετυχημένος συντοπίτης μας ηθοποιός, μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1, βρήκε λίγο χρόνο και επισκέφθηκε το χωριό του Βρυσούλα για να ξεκουραστεί και να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του. Άλλωστε το κάνει τα καλοκαίρια όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, άσχετα αν ελάχιστοι γνώριζαν πως έχει καταγωγή και από τον τόπο μας μέσω της μητέρας του. Όλοι μας μάλιστα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαμβάνουμε και στις επαναλήψεις της πολύ πετυχνμένης σειράς του ALPHA “Το σόι μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διακοπές στον Έβρο απ’ όπου κατάγεται, ο πολύ αγαπητός ηθοποιός Ηλίας Μελέτης