Ορεστιάδα: Πρόσληψη και δεύτερου μόνιμου δικηγόρου απ’ τον δήμο

Ορεστιάδα: Πρόσληψη και δεύτερου μόνιμου δικηγόρου απ’ τον δήμο

Στην πρόσληψη και δεύτερου μόνιμου δικηγόρου, προχώρησε ο δήμος Ορεστιάδας για τις νομικές του ανάγκες και αυτή οριστικοποιήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την έγκριση της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας-Θράκης και την δημοσίευση στο ΦΕΚ.

Έτσι, μετά την Αμαλία Σούλη που είχε προσληφθεί από το 2016, ο Βασίλης Παραπαγκίδης είναι ο δεύτερος μόνιμος δικηγόρος με σχέση έμμισθης εντολής αορίστου χρόνου με μηνιαία αντιμισθία. Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 27 Ιουλίου 2021, αναφέρεται ότι:

“Προσλαμβάνεται στον Δήμο Ορεστιάδας ο ΠΑΡΑΠΑΓΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Δημητρίου, δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας, με σχέση έμμισθης εντολής αορίστου χρόνου με μηνιαία
αντιμισθία σε κενή θέση ειδικού προσωπικού δικηγόρων”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Είχαν προηγηθεί το από 3.6.2021 5ο πρακτικό-απόφαση της επιτροπής επιλογής του δικηγόρου
που κοινοποιήθηκε την 9.7.2021, σύμφωνα με την οποία έγινε η αξιολόγηση των υποψηφίων και η αποδοχή πρόσληψης του επιτυχόντος για την πλήρωση της κενής θέσης είναι υποχρεωτική για το Δήμο. Ο κ.Παραπαγκίδης να τονίσουμε ότι δεν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση, αφού αιτήσεις μέσα στα χρονικά όρια που προέβλεπε η προκήρυξη του 2020 υπέβαλλαν και άλλοι δικηγόροι.

Έτσι στις 15 Ιουλίου 2021 στην απόφαση που υπογράφει ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, αναφέρεται ότι:

“Προσλαμβάνουμε στο Δήμο Ορεστιάδας, με σχέση έμμισθης εντολής αορίστου χρόνου, τον δικηγόρο Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας Παραπαγκίδη Βασίλειο του Δημητρίου (Α.Μ 59) με μηνιαία αντιμισθία.
Το αντικείμενο απασχόλησής του θα είναι η κάλυψη των γενικών νομικών θεμάτων των υπηρεσιών Δήμου Ορεστιάδας , των ΝΠΔΔ του και η υπεράσπιση των συμφερόντων τους ενώπιον των Δικαστηρίων ή άλλων Αρχών σε όλες τις υποθέσεις του”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΑΡΑΠΑΓΚΙΔΗ