Σουφλί: Το ευχαριστώ του δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου για την συγκέντρωση βοήθειας στους πυρόπληκτους

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, με αποδέκτες όσους βοήθησαν για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και βοήθειας προ τους πυρόπληκτους των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Είχε προηγηθεί έκκληση του δήμου Σουφλίου σε όλους να σταθούν στο πλευρό των συμπατριωτών μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφές της περιουσίας τους. Όπως αναφέρει η η ανακοίνωση του δημάρχου:
“Ο κ. Καλακίκος Παναγιώτης, ως Δήμαρχος Σουφλίου, θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την αθρόα και άμεση ανταπόκριση των δημοτών μας, που προσέφεραν υλικά πρώτης ανάγκης, επιδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.
“Με την πράξη σας αυτή, αποδεικνύεται ότι, και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, μπορούν να ανθίσουν η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια με απώτερο στόχο την ανακούφιση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.”
Επιπροσθέτως, πρέπει να αναγνωριστεί και η προσφορά της ACS Courier (παράρτημα Διδυμοτείχου) για τη δωρεάν, άμεση και ασφαλή μεταφορά των συλλεχθέντων υλικών, καθώς και όλους όσους βοήθησαν (εθελοντές, εργαζόμενοι του Δήμου κ.α.), οι οποίοι με τη συνεισφορά τους έκαναν δυνατή τη συλλογή, κατηγοριοποίηση και συσκευασία των υλικών πρώτης ανάγκης.
“Εύχομαι από καρδιάς, η προσφορά μας αυτή, να ανακουφίσει και να δώσει στους συνανθρώπους μας στην Ηλεία, Αττική και Εύβοια, κουράγιο, ελπίδα και ψυχική δύναμη! “