ΒΙΝΤΕΟ: Η κούρσα του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη που έφερε το χάλκινο μετάλλιο και η απονομή στους Παραολυμπιακούς

ΒΙΝΤΕΟ: Η κούρσα του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη που έφερε το χάλκινο μετάλλιο και η απονομή στους Παραολυμπιακούς

Πρώτη ημέρα των Παραλυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 και το δελφίνι από τον Έβρο, ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στον τελικό των 100μ. ελεύθερο S8 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα.

Ο κολυμβητής μας από τις Φέρες διεκδίκησε ως το τέλος το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο, ήταν δεύτερος στα 50 μέτρα και τελικά πήρε την τρίτη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ

Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων, με τον Μιχαλεντζάκη να ανεβαίνει στο βάθρο κιαι να κρεμάει στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο, άλλο ένα μετά το χρυσό στους Παραολυμπιακούς του Ρίο της Βραζιλίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗ

 

Συγχαρητήρια από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τα θερμά της συγχαρητήρια προς τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου  για την κατάκτηση χάλκινων μεταλλίων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ειδικότερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με ανάρτησή της στο twitter αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Τριανταφύλλου και τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για τα χάλκινα μετάλλια στη σπάθη και την κολύμβηση, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο! Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας που με το παράδειγμά τους δίνουν δύναμη σε όλους μας».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που βρίσκεται στην Ιαπωνία, συνεχάρη στον Εβρίτη Ολυμπιονίκη για αυτό το πρώτο μετάλλιο.

Με ανάρτηση του μάλιστα στο twitter έγραψε: