Ο Εβρίτης Σαράντης Τσελαμπάκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο 3 χρόνων στην Ξάνθη, σε ηλικία 15,5 χρόνων

Ο Εβρίτης Σαράντης Τσελαμπάκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο 3 χρόνων στην Ξάνθη, σε ηλικία 15,5 χρόνων

Τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο στον Α.Ο.Ξάνθης, υπέγραψε σήμερα ο μόλις 15,5 χρόνων Εβρίτης διεθνής μεσοεπιθετικός Σαράνης Τσελεμπάκης.

Ήταν μια επιβράβευση που την δικαιούνταν ο γεννημένος στις 2/11 του 2005 ποδοσφαιριστής της θρακιώτικης ομάδας, που κατάγεται από το χωριό Κυανή Διδυμοτείχου (ο δεύτερος επαγγελματίας απ’ το χωριό μετά τον Παναγιώτη Κουρδάκη που είχε υπογράψει επίσης σε νεαρή ηλικία στον ΠΑΟΚ). Ο διεθνής με την εθνική Παίδων Τσελεμπάκης, αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2019 από την Ακαδημία της Νίκης Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά, έχοντας εντυπωσιακή παρουσία τόσο  με την ομάδα αυτή στο Παιδικό όσο και σε τουρνουά αλλά και στην Μεικτή Έβρου.

Στην ομάδα της Ξάνθης έκανε μια εξαιρετική σεζόν την σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League 1, έχοντας 12 συμμετοχές και σκοράροντας 2 τέρματα. Είχε παράλληλα και συνεχή παρουσία στις κλήσεις της Εθνικής Παίδων, ενώ πέρσι είχε καλή εμφάνιση και στα 4 ματς που έδωσε η Κ17 του ΑΟΞ προτού διακοπεί το πρωτάθλημα. Κρίθηκε από τα τεχνικά επιτελεία ως ένας από τους πλέον βελτιωμένους παίκτες της περσινής χρονιάς, δείχνοντας την σκληρή του δουλειά στις προπονήσεις. Κάτι που επιβραβεύτηκε με την αρχική του παρουσία στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας της Ανδρικής ομάδας του ΑΟΞ και από σήμερα(26/8) όντας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της μεγάλης ομάδας της Θράκης.

Όπως είναι φυσικό, εκτός του ίδιου φανερά ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι είναι οι γονείς του, που έχουν σταθεί δίπλα του με όλη την σημασία της λέξης, όλα αυτά τα χρόνια. Θερμά συγχαρητήρια στον Σαράντη Τσελεμπάκη και σίγουρα η σημερινή ημέρα είναι μόνο η αρχή μιας καριέρας που μπορεί να είναι λαμπρή, αν συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σοβαρά και σκληρά.