Πλημμύρισαν κόσμο το κέντρο και τα μαγαζιά της Ορεστιάδας, στην “3η Λευκή Νύχτα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλημμύρισαν κόσμο το κέντρο και τα μαγαζιά της Ορεστιάδας, στην “3η Λευκή Νύχτα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλημμύρισαν κόσμο χθες το βράδυ το κέντρο αλλά και τα μαγαζιά της Ορεστιάδας, στην απόλυτα πετυχημένη (και μάλιστα για εποχές πανδημίας κορονοϊού) “3η Λευκή Νύχτα”, που διοργάνωσε η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορεστιάδας και Περιφερείας, με την στήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μετά τις 9 το βράδυ που νύχτωσε και τα εμπορικά κανονικά έπρεπε να κλείσουν αλλά παρέτειναν το ωράριο τους και παρέμειναν ανοιχτά ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα, ο κόσμος όχι μόνο από την πόλη αλλά και γειτονικές περιοχές, κατέκλυσε το κέντρο. Οι πεζόδρομοι και κυρίως τα καταστήματα καφέ και εστίασης που είχαν LIVE μουσικά σχήματα, γέμισαν, αλλά και τα υπόλοιπα δούλεψαν πάρα πολύ καλά για βράδυ Πέμπτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Evros-news.gr στο κέντρο της Ορεστιάδας

Το ευχάριστο είναι ότι πάρα πολλά εμπορικά καταστήματα ρούχων, παπουτσιών, αθλητικών, τσαντών και άλλων ειδών, επίσης είχαν αρκετό κόσμο και έκαναν πωλήσεις και μετά την λήξη του κανονικού τους ωραρίου. Σε κάποια μάλιστα υπήρξαν αρκετοί στην αναμονή, μια και λόγω κορονοίού έπρεπε να μπαίνει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ορεστιάδα: Άλλη μια πολύ πετυχημένη “Λευκή Νύχτα” με γεμάτα μαγαζιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος της ΕΕΒΟΠ Χρήστος Τσομπανίδης, που μαζί με τους συνεργάτες του στην διοίκηση και όσους στήριξαν την χθεσινοβραδινή “3η Λευκή Νύχτα” σίγουρα θα πρέπει να νοιώθουν ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι άλλη μια φορά από την ανταπόκριση του κόσμου, ήταν αυτός που σχετικά νωρίς στην κεντρική πλατεία μίλησε για την φετινή διοργάνωση και ευχαρίστησε όσους στήριξαν την προσπάθεια. Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Έβρου, το PALO Έβρου, τον Α.Ο.Ορεστιάδας και τον Σύλλογο Γυναικών Νέας Βύσσας. Όπως βλέπετε, άλλη μια φορά ο δήμος Ορεστιάδας δεν στήριξε την συγκεκριμένη απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση που έφερε πολύ κόσμο στην πόλη και δούλεψαν επαγγελματίες και επιχειρήσεις, επειδή η διοίκηση της ΕΕΒΟΠ δεν… αρέσει στον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη. Ίσως γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν… σκάφη.

ΔEITE ENA AKOMA BINTEO

Στην “3η Λευκή Νύχτα” βρέθηκαν οι βουλευτές Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Σταύρος Κελέτσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ΑΜΘ Κώστας Βενετίδης. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι η παρουσία και ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος βρήκε μια αφορμή να… ξεσκάσει και να ξεδώσει λίγο, ξεχνώντας όσα ακούει καθημερινά για τον κορονοϊό, τα εμβόλια και τον κίνδυνο ενός νέου lockdown.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ”