Έρχεται στον Έβρο την ερχόμενη Τετάρτη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός

Έρχεται στον Έβρο την ερχόμενη Τετάρτη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός

Το νομό Έβρου αναμένεται να επισκεφθεί την ερχόμενη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός.

Ήταν μια επίσκεψη που ο κ.Λιβανός είχε υποσχεθεί στους αγρότες του Έβρου, κατά την διάρκεια της παρουσίασης στην Κομοτηνή τον Ιούλιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). Τότε είπε πως θα βρεθεί στο νομό μας και θα συζητήσει με τους εκπροσώπους των αγροτών και άλλους θεσμικούς, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τη νέα ΚΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο κ.Λιβανός θα επισκεφθεί επιχειρήσεις που αφορούν τον αγροτικό τομέα αλλά και τα τρόφιμα, αλλά θα συναντηθεί και με δημάρχους, αλλά πάνω απ’ όλα με τους Προέδρους Αγροτικών Ενώσεων και Συλλόγων. Όπως μάθαμε, θα βρεθεί στο εργοστάσιο της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ στο Διδυμότειχο, στην Οινοποιεία Μπέλα στο Σουφλί και τα “Εβρίτικα Κελάρια” στα Μαράσια Ορεστιάδας, αλλά και την ΑΡΔΑΣ Frost στα Κόμαρα που παράγει κατεψυγμένα λαχανικά. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών Ορεστιάδας “Η ΕΝΩΣΗ”, που είναι και η πιο δραστήρια και οργανωμένη ένωση αγροτών αυτή την στιγμή στον Έβρο.

Το  λεπτομερές πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και κάποιες ακόμα επισκέψεις, θα οριστικοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.