Δεκάδες λαθρομετανάστες στην πλατεία των Πετρωτών Ορεστιάδας χθες βράδυ – Έντονη ανησυχία στους κατοίκους

Δεκάδες λαθρομετανάστες στην πλατεία των Πετρωτών Ορεστιάδας χθες βράδυ – Έντονη ανησυχία στους κατοίκους

Γέμισε λαθρομετανάστες χθες γύρω στις 10 το βράδυ, η πλατεία του χωριού στα Πετρωτά Ορεστιάδας, αφού οι κάτοικοι είχαν πάνω από 30 να βρίσκονται εκεί.

Βέβαια δεν είναι η πρώτο φορά που λαθρομετανάστες περνούν από το χωριό τους, αφού μπορεί κάποιοι στην Αθήνα να “ανακάλυψαν” τώρα πως οι ροές συνεχίζονται όλους αυτούς τους μήνες, έστω και αν είναι μειωμένες σε σχέση με παλαιότερες εποχές. Αν και δεν είναι γνωστό πως πέρασαν οι συγκεκριμένοι, νεαρής ηλικίας όλοι τους, στην Ελλάδα και βρέθηκαν στα Πετρωτά, αν δηλαδή ήρθαν μέσω του ποταμού Έβρου από την Τουρκία ή μέσω Βουλγαρίας που πλέον συμβαίνει συχνά, είναι φυσικό να προκάλεσαν ανησυχία στους κατοίκους. Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία είναι ηλικιωμένοι και βλέποντας αυτό να συμβαίνει δίπλα στα σπίτια τους φοβούνται μήπως κάποια στιγμή η κατάσταση ξεφύγει.

Η φωτογραφία είναι από κάτοικο του χωριού, ο οποίος μάλιστα απευθύνει έκκληση σε όλους τους υπεύθυνους να δώσουν λύση και να ελεγχθεί η ανεξέλεγκτη κατάσταση που παραμένει τόσο στα Πετρωτά όσο και σε όλα σχεδόν τα υπόλοιπα χωριά του Έβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ: ΒΙΝΤΕΟ: Αφγανοί περπατούν μέρα μεσημέρι στον δρόμο Διδυμοτείχου-Μεταξάδων

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*