Διδυμότειχο: Πλημμύρισε από ξαφνική μπόρα ο κεντρικός πεζόδρομος της Βενιζέλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Πλημμύρισε από ξαφνική μπόρα ο κεντρικός πεζόδρομος της Βενιζέλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ξαφνική μπόρα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και μόλις 10′ δυνατής βροχής, ήταν αρκετά για να πλημμυρίσει ο κεντρικός πεζόδρομος της Βενιζέλου στο Διδυμότειχο.

Προφανώς από βουλωμένα φρεάτια που δεν καθαρίστηκαν όπως κανονικά θα έπρεπε από τον δήμο Διδυμοτείχου, το νερό “πετάχτηκε” και πλημμύρισε βγάζοντας και βρωμιές, σημεία της κεντρικής οδού της πόλης, δημιουργώντας προβλήματα και σε καταστήματα. Έντονη βροχή υπήρξε και στο χωριό Ισαάκιο, αλλά δεν αναφέρθηκαν ζημιές. Καταστηματάρχες του κεντρικού δρόμου του Διδυμοτείχου “ανέβασαν” το ΒΙΝΤΕΟ αυτό με την κατάσταση που επικράτησε, για πολλοστή φορά δυστυχώς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κι επειδή βρισκόμαστε το τέλος του καλοκαιριού και σε λίγες ημέρες ξεκινάει το φθινόπωρο, μπορεί να σκεφτεί κανείς τι πρόκειται να συμβεί αν βρέξει για πολύ περισσότερη ώρα ή έχει η καταιγίδα μεγαλύτερη έκταση. Κάποιοι τελικά δεν μπορούν να πράξουν ούτε τα αυτονόητα σε αυτή την πόλη και στον συγκεκριμένο δήμο, αλλά όπως είπε στο Evros-news.gr και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλλα Θεοδοσίου: “Μα όλα θέλετε να γίνουν μέσα σε δυο χρόνια κύριε Πιτιακούδη”;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*