Μιχάλης Stavento-Ήβη Αδάμου: Πόλος έλξης το κατάστημα “Pinocchio” που άνοιξαν στην Αλεξανδρούπολη

Μιχάλης Stavento-Ήβη Αδάμου: Πόλος έλξης το κατάστημα “Pinocchio” που άνοιξαν στην Αλεξανδρούπολη

Πόλος έλξης έχει γίνει το κατάστημα “Pinocchio” που άνοιξαν τον Ιούλιο στην Αλεξανδρούπολη, ο Μιχάλης Κουϊνέλης-Stavento και η σύζυγος του Ήβη Αδάμου.

Ο συντοπίτης μας συνθέτης και τραγουδιστής που ζουν στην Αλεξανδρούπολη μαζί με την αγαπημένη της νεολαίας Κύπρια τραγουδίστρια και την κορούλα τους, ξεκίνησαν αυτή τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα με το κατάστημα πρωτότυπων γλυκισμάτων και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εντυπωσιακά. Αν και δεν έχει συμπληρώσει ούτε δυο μήνες λειτουργίας, σχηματίζονται καθημερινά ουρές έξω από αυτό, από νέα σε ηλικία άτομα, για να γευθούν τις γευστικές βάφλες στο χέρι με παγωτό, σοκολάτα και άλλα υλικά. Κυρίως το βράδυ που ο κόσμος στην Αλεξανδρούπολη βγαίνει βόλτα στο κέντρο, έξω από το Pinosshio” που βρίσκεται στον πεζόδρομο απέναντι από το γνωστό bar-restaurant “Κελάρι”, γίνεται χαμός, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του Evros-news.gr. Γιατί λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, πρέπει να μπαίνουν συγκεκριμένα άτομα στο κατάστημα και αυτό όπως είναι φυσικό δημιουργεί ουρές αναμονής.

Τα παιδιά, εκτός από τα γλυκίσματα, εντυπωσιάζονται κα ξετρελαίνονται από την εμφάνιση του μαγαζιού, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Παρόμοια καταστήματα υπάρχουν στην Αθήνα και την Ρόδο, αλλά σίγουρα αυτό της Αλεξανδρούπολης με τους διάσημους ιδιοκτήτες, αγαπημένους της νεολαίας και όχι μόνο για τα τραγούδια τους, είναι γεγονός πως… κλέβει την παράσταση.

Οι δυο δημοφιλείς καλλιτέχνες βρίσκονται στο κατάστημα όποτε το επιτρέπουν οι υπόλοιπες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αφού ως γνωστόν έχουν επιλέξει να ζουν στην Αλεξανδρούπολη το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μάλιστα η Ήβη Αδάμου ανεβάζει και ΒΙΝΤΕΟ στην σελίδα του “Pinocchio” στο Instagram με πληροφορίες για τα προϊόντα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*