Παραιτήθηκε η Κυριακή Γιαλαμά από ειδική Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς

Παραιτήθηκε η Κυριακή Γιαλαμά από ειδική Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς

Την παραίτηση της από την θέση της ειδικής Συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, υπέβαλλε σήμερα η Κυριακούλα Γιαλαμά.

Με ευχαριστήρια επιστολή της, γνωστοποίησε η ίδια την διακοπή της σύμβασής συνεργασίας μου με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, όπου είχε προσληφθεί το 2019, μετά την αποχώρηση απ’ τον κ.Πέτροβιτς του μέχρι τότε ειδικού Συμβούλου Γιάννη Μπόγδη, ο οποίος ανέλαβε Γενικός Γραμματέας του δήμου Αλεξανδρούπολης. Αν και δεν αναφέρει τους λόγους της αποχώρησης της, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κλήθηκε ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός να εργαστεί στο Δημοτικό Σχολείο Ρούσσας του δήμου Σουφλίου. Όπως πάντως αναφέρει η κ.Γιαλαμά:

“Σήμερα ένας κύκλος έκλεισε. Διακόπτοντας τη σύμβαση και τη λειτουργία μου ως ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, αισθάνομαι την ανάγκη να χαιρετήσω και να ευχαριστήσω, όλα τα άτομα με τα οποία συνυπήρξα και συλλειτούργησα αυτό το διάστημα, όλους τους προϊσταμένους των διευθύνσεων και των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, που με την υψηλή κατάρτισή τους και το αίσθημα ευθύνης συνέβαλαν τα μέγιστα στη άσκηση των καθηκόντων μου.

Ο τομέας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μάλιστα του 2ου βαθμού, αποτελεί τον πλέον σημαντικό πυλώνα, ίσως τον σημαντικότερο,  για την αναπτυξιακή μετεξέλιξη της κοινωνίας μας, και φυσικά της χώρας, σε όλους τους τομείς.

Το διάστημα αυτό της θητείας μου ως ειδικού συμβούλου και η δράση μου σε συνεργασία με όλα αυτά τα άτομα, θα αποτελεί πράγματι για μένα μια ανεξίτηλη περίοδο της ζωής μου, συνεχίζοντας την πορεία μου στον χώρο της καριέρας μου, αυτό της εκπαίδευσης.

Κάθε τέλος είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή. Οι δεσμοί μας παραμένουν ισχυροί.

Θεωρώ ότι αποχωρώ από την θέση αυτή «πλουσιότερη» σε εμπειρία, σε γνώσεις αλλά κυρίως σε αγαπητούς φίλους

Καλή επιτυχία σε όλους σας.

Με εκτίμηση

Κυριακούλα Γιαλαμά