Τόνυ Δημητρίου στο Evros-news.gr: “Χαίρομαι που θα βρεθώ στην Αλεξανδρούπολη με την παράσταση “Άγρια Δύση”

Τόνυ Δημητρίου στο Evros-news.gr: “Χαίρομαι που θα βρεθώ στην Αλεξανδρούπολη με την παράσταση “Άγρια Δύση”

 

Λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη στην Αλεξανδρούπολη, το Evros-news.gr συνάντησε τυχαία τον πρωταγωνιστή της Τόνυ Δημητρίου.

 

Ο πολύ γνωστός από τις πολλές πετυχημένες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά και με σημαντική παρουσία στο θέατρο ηθοποιός, θα εμφανιστεί μαζί με τους συντελεστές της συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης στο θέατρο Αλτιναλμάζη το ερχόμενο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Πρόκειται για μια κωμωδία γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα και την αγάπη για την Ελλάδα!

Τον συναντήσαμε τυχαία στο Περιστέρι, έξω από το “Cashew”, το κατάστημα καφέ, ξηρών καρπών, μπάρες δημητριακών, αποξηραμένων φρούτων και σοκολατένιων γεύσεων που έχει στο κέντρο της περιοχής. “Χαίρομαι που θα βρεθώ στην Αλεξανδρούπολη με την παράσταση “Άγρια Δύση” και θα παίξω μπροστά στο κοινό της πόλης και του Έβρου. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα έρθει στο θέατρο να την παρακολουθήσει και να περάσει όμορφα, μια και η είσοδος θα είναι δωρεάν αφού και ο δήμος Αλεξανδρούπολης όπως και άλλοι δήμοι σε όλη την χώρα, αγόρασαν τα δικαιώματα της”, μας είπε ευγενικά και με χαμόγελο ο Τόνυ Δημητρίου.

“Έχουμε παίξει ήδη σε αρκετά μέρη της Ελλάδας το φετινό καλοκαίρι και ο κόσμος βρέθηκε στα ανοιχτά θέατρα που μαζί με τους άλλους συντελεστές της παράστασης παρουσιάσαμε την ‘Άγια Δύση”, παρά τα όσα εξακολουθούμε να περνάμε λόγω του κορονοϊού. Απόλαυσε το έργο και ξέχασε για λίγο όσα περάσαμε και εξακολουθούμε να περνάμε όλοι μας εδώ και αρκετούς μήνες. Άλλωστε και ο δικός μας χώρος έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα από την πανδημία. Από την περιοχή σας έχω φίλους, κάποιοι είναι ηθοποιοί ή άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο μας και κατάγονται από τον Έβρο”, συμπλήρωσε ο καταξιωμένος ηθοποιός στη ολιγόλεπτη συζήτηση που κάναμε μαζί του έξω από το κατάστημα που έχει ανοίξει στο κέντρο του Περιστερίου, δίνοντας μάλιστα ραντεβού να τα πούμε και πάλι στην Αλεξανδρούπολη το ερχόμενο Σάββατο.

Η παράσταση “Άγρια Δύση” με δωρεάν είσοδο

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη

Το κρητικό γουέστερν «Άγρια Δύση»  του Θοδωρή Αθερίδη διαδραματίζεται στην πανέμορφη Κρήτη μας και πιο συγκεκριμένα στα «Λιβάνια» των Σφακιών. Εκεί, μια χειμάζουσα  – ελέω οικονομικής κρίσης – οικογενειακή, τουριστική επιχείρηση, πασχίζει να επιβιώσει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις σχέσεις όλων των ηρώων με απρόβλεπτες συνέπειες. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση ενός παλιού, ανεκπλήρωτου έρωτα ο οποίος διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας, εξωθώντας όλους σε ακραίες και απόλυτα κωμικοτραγικές αντιδράσεις. Τη χαριστική βολή στην επαπειλούμενη κανονικότητά τους θα δώσει η εμπλοκή όλων στο κυνήγι ενός αμφίσημου, χαμένου θησαυρού που στοιχειώνει τις ζωές τους”.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία  Αντώνης Κρόμπας

Κείμενο: Θοδωρής Αθερίδης

Σκηνικά / Κοστούμια: Εμμανουέλα Αλφιέρη

Σχεδιασμός φωτισμού: Στράτος Λύκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Παπασιδέρη

Φωτογραφίες / Γραφιστικά / Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Στιβανάκης

Παραγωγή: Artistic essence productions

Παίζουν:

ΤΟΝΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΚΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με τήρηση των απαραιτήτων μέτρων ασφαλείας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ώρα έναρξης 20.30.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη!