Δήμος Αλεξανδρούπολης: Στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων απ’ τον Γ.Ζαμπούκη – Πανηγυρική επιβεβαίωση του Evros-news.gr

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων απ’ τον Γ.Ζαμπούκη – Πανηγυρική επιβεβαίωση του Evros-news.gr

Πανηγυρική επιβεβαίωση του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ρεπορτάζ του Evros-news.gr, είχαμε με την επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο Αλεξανδρούπολης των αποφάσεων του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη των νέων Αντιδημάρχων, ενώ παράλληλα δημοσιεύθηκαν και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ αυτές οι αποφάσεις.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου:

Με νέες αντιδημαρχίες, αυτές της Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, της Ποιότητας Ζωής και της Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, και νέα πρόσωπα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης προχώρησε στον ανασχηματισμό της διοίκησης, δύο χρόνια ακριβώς μετά την ανάληψή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: ΥπερΑντιδήμαρχος (και Οικονομικών) η Ε.Ιντζεπελίδου – Νέοι Αντιδήμαρχοι Σεφεριάδης, Σεραφειμίδης, τέλος Κυζιρίδης, Αραμπατζής

Με απόφαση δημάρχου και με έμφαση στις νέες απαιτήσεις και ανάγκες που προκαλεί η σύγχρονη πραγματικότητα, δημιουργείται η νέα Αντιδημαρχία Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, με αντιδήμαρχο τον Ηλία Δαστερίδη και αρμοδιότητες που αφορούν στην εποπτεία των Τμημάτων

  • Μελετών, Προγραμματισμού και Ανακύκλωσης
  • Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών
  • Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Καθαριότητας
  • Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων
  • Περιβάλλοντος.

Επίσης, στην ίδια αντιδημαρχία μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που αφορούν στη φιλοζωία και τη μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Η.ΔΑΣΤΕΡΙΔΗ

Η νέα Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής, με αντιδήμαρχο τον Σάββα Σεφεριάδη, έχει ως επίκεντρο τη βελτίωση, αναβάθμιση και διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών. Οι αρμοδιότητές της αφορούν στην εποπτεία της συντήρησης κτιρίων, πεζοδρομίων, κοινόχρηστων χώρων, οδοποιίας και αγροτικής οδοποιίας, το πράσινο, τον  οδοφωτισμό, την πεζοπόρα καθαριότητα και την ορθή και αποτελεσματική καταγραφή και διεκπεραίωση των αιτημάτων των δημοτών μέσω της Γραμμής Δημότη.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Σ.ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ

Η μέχρι πρότινος Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών διασπάται πλέον στην Αντιδημαρχία Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού με αντιδήμαρχο των Αναστάσιο Σεραφειμίδη και αρμοδιότητες που αφορούν στην εποπτεία της Πολεοδομίας, του Χωροταξικού Σχεδιασμού, του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.), της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας , της Προσβασιμότητας και της καταγραφής της Δημοτικής Περιουσίας. Ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης είναι αυτός που αναλαμβάνει πλέον την εποπτεία των Μελετών και των Τεχνικών Έργων.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑΣΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗ

Η Ελένη Ιντζεπελίδου-Συτμαλίδου διατηρεί την Αντιδημαρχία Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Τραϊανούπολης αναλαμβάνοντας επιπλέον αρμοδιότητες στη νέα Αντιδημαρχία Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Δ.Ε. Τραϊανούπολης.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Ε.ΙΝΤΖΕΠΕΛΙΔΟΥ

Ο Θεόδωρος Βουρδόλης παραμένει στο πόστο του, με την εν λόγω αντιδημαρχία να μετονομάζεται σε Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Θ.ΒΟΥΡΔΟΛΗ

Επίσης, ο Δημήτρης Κολγιώνης παραμένει αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Δ.Ε. Φερών, αναλαμβάνοντας επιπλέον αρμοδιότητες στον τομέα του Αγροτουρισμού (Αντιδημαρχία Πρωτογενούς Τομέα, Αγροτουρισμού και Δ.Ε. Φερών).

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.ΚΟΛΓΙΩΝΗ

Για όλα αυτά και τις δομικές αλλαγές αρμοδιοτήτων και προσώπων στις οποίες προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούης στο μέσον της θητείας του, ισχύει ότι γράψαμε πριν λίγη ώρα στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μας ρεπορτάζ:

Ο κ.Ζαμπούκης δεν αντιλαμβάνεται πως το πρόβλημα δεν είναι η απόδοση των Αντιδημάρχων ή τουλάχιστον μόνο αυτή και οι αρμοδιότητες τους, αλλά ο ίδιος προσωπικά και ο τρόπος που σκέφτεται και ενεργεί, όπως και η νοοτροπία του.