Σουφλί: Συνάντηση δημάρχου Π.Καλακίκου με τον ανεξάρτητο (αποχώρησε απ’ την παράταξη Πουλιλιού) δημοτικό σύμβουλο Ν.Γκουτσούδη

Σουφλί: Συνάντηση δημάρχου Π.Καλακίκου με τον ανεξάρτητο (αποχώρησε απ’ την παράταξη Πουλιλιού) δημοτικό σύμβουλο Ν.Γκουτσούδη

Συνάντηση με τον ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο (αποχώρησε χθες απ’ την δημοτική παράταξη του Βαγγέλη Πουλιλιού μετά από 23 χρόνια) Νίκο Γκουστούδη, είχε ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος στο γραφείο του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε:

“Ο Δήμαρχος Σουφλίου υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, τον ανεξάρτητο πλέον Δημοτικό Σύμβουλο,  Γκουστούδη Νικόλαο. Ο κύριος Γκουστούδης Νικόλαος με αίτησή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου είχε γνωστοποιήσει την ανεξαρτητοποίησή του από την δημοτική παράταξη « ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» του Ευάγγελου Πουλιλιού.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος Σουφλίου, ενημέρωσε τον κύριο Γκουστούδη Νικόλαο για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, αλλά και ειδικότερα τη Δημοτική Ενότητα Ορφέα, από την οποία προέρχεται ως δημοτικός σύμβουλος.

Ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, επεσήμανε πως εκτιμά και σέβεται τη μακρόχρονη παρουσία του κύριου Γκουστούδη στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεδομένου ότι, διατέλεσε επί σειρά ετών, και συγκεκριμένα, από το έτος 1998, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Ορφέα.

Στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου, της αντιμετώπισης των καθημερινών αναγκών που προκύπτουν, αλλά πρωτίστως, της εξυπηρέτησης των Δημοτών, αποφασίσθηκε πως απαιτείται, η συνεργασία και η συμβολή  όλων των εμπλεκομένων, για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων”.