Big Brother: Συγκίνησε η Αλεξανδρουπολίτισσα Ελένη Σπανού, μιλώντας για τον “εξαφανισμένο” πατέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Big Brother: Συγκίνησε η Αλεξανδρουπολίτισσα Ελένη Σπανού, μιλώντας για τον “εξαφανισμένο” πατέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother βρέθηκε η Ελένη Σπανού από την Αλεξανδρούπολη και ξέσπασε σε κλάματα αναφερόμενη για την έλλειψη του πατέρα της.

Το ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ στο οποίο μετέχει η συντοπίτισσα μας, έχει πάρει μπρος για τα καλά. Μετά τις πρώτες αψιμαχίες και τα πρώτα φλερτ άρχισαν να ανοίγονται πολλοί παίκτες για τα προσωπικά τους.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη παίκτρια άνοιξε την καρδιά της στον «Μεγάλο Αδερφό» και μίλησε για την απουσία του πατέρα της από την ζωή της και πόσο αυτό την στιγμάτισε.

Η Ελένη συγκίνησε με τα λόγια της: «Η έλλειψή του δεν με επηρέασε σε τίποτα και το γεγονός ότι δεν του λείπω καθόλου. Βέβαια δεν του κρατάω κακία. Δεν είχα μίσος μέσα μου, δεν είχα οργή, δεν είχα το γιατί, δεν είχα τίποτα μέσα μου. Μετά, όταν μεγάλωσα και έκανα φίλες, άκουγα να λένε: Ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου. Μου φαινότανε ξένη λέξη. Όσο μεγάλωνα, καταλάβαινα ότι όντως με επηρεάζει πάρα πολύ η έλλειψη του πατέρα μου. Έχει καθορίσει βασικά όλο το μέσα μου, αυτό το πράγμα, ενώ μέχρι πριν λίγα χρόνια, νόμιζα ότι δεν με επηρεάζει καθόλου», ανέφερε μεταξύ άλλων η ίδια.