Επιμελητήριο Έβρου: Χλιδάτη εκδήλωση σε ξενοδοχείο για τα 100 χρόνια, οργανώνει ο Πρόεδρος Χ.Τοψίδης

Επιμελητήριο Έβρου: Χλιδάτη εκδήλωση σε ξενοδοχείο για τα 100 χρόνια, οργανώνει ο Πρόεδρος Χ.Τοψίδης

Χλιδάτη εκδήλωση δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Alexander Beach Hotel της Αλεξανδρούπολης, διοργανώνει την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8 το βράδυ το Επιμελητήριο Έβρου, για να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του.

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού που ταλαιπωρεί από τον Μάρτιο του 2020 και την χώρα μας, να έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες και του Έβρου, η συντριπτική πλειοψηφία να αντιμετωπίζει με έντονο προβληματισμό την συνέχεια, αλλά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τάκης Τοψίδης φαίνεται ότι σκέφτεται και λειτουργεί όπως τις εποχές των… παχιών αγελάδων. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, ότι επέλεξε και έδωσε εντολή να τυπωθούν εντυπωσιακές αι μεγάλου μεγέθους προσκλήσεις σε… ιλουστρασιόν χαρτί, οι οποίες και στάλθηκαν σε δεκάδες (μπορεί και εκατοντάδες) παραλήπτες. Σε επικεφαλής των διαφόρων θεσμικών φορέων του Έβρου, επιχειρηματίες, επαγγελματίες και διαφόρους άλλους.

Αρκετοί μάλιστα δεν έκρυψαν αρχικά την έκπληξη τους και στη συνέχεια την απορία τους, για την χρησιμότητα της συγκεκριμένης κίνησης, ιδιαίτερη σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά συγκυρία. Γιατί θα μπορούσε απλά να τους σταλεί ηλεκτρονικά η πρόσκληση μέσω e-mail και να αποφευχθούν τα… περιττά έξοδα, που μοναδικό σκοπό έχουν να… εντυπωσιάσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Μαθαίνουμε μάλιστα, ότι και μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου υπήρξαν παρόμοιες απόψεις και παρότρυνση στον κ.Τοψίδη να γίνει ηλεκτρονικά η αποστολή και όχι μέσω ταχυδρομείου ή courrier, αλλά δεν εισακούστηκαν.

Η εκδήλωση, λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού θα γίνει σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου Alexander, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΑ Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, αντιπάλου του Τάκη Τοψίδη στις εκλογές του Επιμελητηρίου το 2011, ίταν και έχασε. Προφανώς η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δίπλα στην πισίνα για να είναι και πιο εντυπωσιακό το σκηνικό και να εντυπωσιάσει περισσότερο τους καλεσμένους ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου. Άλλωστε σε λίγο καιρό και συγκεκριμένα το 2022 αναγκαστικά θα αποτελέσει παρελθόν, μια και βάση του νόμου δεν μπορεί να ξαναθέσει υποψηφιότητα. Θεσμικά λοιπόν θα είναι πλέον ένα… τίποτα στον συγκεκριμένο χώρο, οπότε με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 100 χρόνων, θέλει να κάνει… επίδειξη χλιδής. Άλλωστε το Επιμελητήριο, δηλαδή τα μέλη, θα πληρώσουν τα έξοδα της εκδήλωσης.

Κύριος ομιλητής θα είναι φυσικά ο Πρόεδρος κ.Τοψίδης και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν αναφερθεί και πως θα δικαιολογήσει στους παριστάμενους επιχειρηματίες και επαγγελματίες μέλη του, την τερστια καθυστέρηση είσπραξης της Μη Επιστρεπτέας Ενίσχυσης από τα 90 εκατ.   ευρώ που διέθεδε η Περιφέρεια ΑΜΘ μέσω του ΕΣΠΑ.

Είναι εξάλλου γνωστό, ότι αυτός καθυστέρησε επί μήνες τις εξελίξεις και διαδικασίες στην ευαρεία ΔΕΣΜΟΣ… χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου και του επικεφαλής των Επιμελητηρίων ΑΜΘ, συγχέοντας τον ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*