Επίσημη επιβεβαίωση απ’ την ΕΛ.ΑΣ του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ μας ρεπορτάζ, για τον λαθρομετανάστη που βρέθηκε πυροβολημένος

Επίσημη επιβεβαίωση απ’ την ΕΛ.ΑΣ του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ μας ρεπορτάζ, για τον λαθρομετανάστη που βρέθηκε πυροβολημένος

Επιβεβαίωσε επίσημα με ανακοίνωση της πριν λίγη ώρα η Ελληνική Αστυνομία, το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του Evros-news.gr, για τον Σύριο λαθρομετανάστη που βρέθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα να έχει πυροβοληθεί στον μηρό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου εγχειρίστηκε.

Οι πληροφορίες θέλουν τον 25χρονο Σύριο να πέρασε τον ποταμό Έβρο στην περιοχή του Χειμωνίου Ορεστιάδας, ενώ όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, αυτό έγινε με πλαστική βάρκα. Αν και δεν συνηθίζει αυθημερόν να βγάζει ανακοινώσεις για συμβάντα, η Αστυνομία το έκανε αφού το θέμα γνωστοποιήθηκε από το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ μας. Η επίσημη ανακοίνωση τονίζει:

Διαβάστε ακόμα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πυροβολήθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα Σύριος πρόσφυγας – Σε σοβαρή κατάσταση, χειρουργείται στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

“Σήμερα (2-9-2021) το μεσημέρι, σε παρέβρια περιοχή του βόρειου Έβρου, εντοπίσθηκε από περιπολούντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας μη νόμιμος μετανάστης, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο δεξί μηρό.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας”