Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκμάθηση αγγλικών, ρωσικών, τουρκικών στο Κ.Δ.Β.Μ του δήμου Αλεξανδρούπολης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκμάθηση αγγλικών, ρωσικών, τουρκικών στο Κ.Δ.Β.Μ του δήμου Αλεξανδρούπολης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) απευθύνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Σε περιπτώσεις αναστολής της δια ζώσης εκπαίδευσης λόγω περιοριστικών μέτρωνγια την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19, τα τμήματα μάθησης θα υλοποιούνταιμόνο μέσω τηλε-εκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση).

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. :2551089690

Ταχ. Διεύθυνση: Αίνου 46

Email: diaviou@alexpolis.gr

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται καθημερινά  στο γραφείο  του Κέντρου δια βίου μάθησης, στη Δημοτική βιβλιοθήκη, από τις 10 έως τις 12 αλλά και ηλεκτρονικά στο παραπάνω email. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.