Ζαμπούκης: Όρισε νέους Αντιδημάρχους, αλλά… σνομπάρει και αυτούς – Με τον Γ.Μπόγδη και στην ΔΕΘ

Ζαμπούκης: Όρισε νέους Αντιδημάρχους, αλλά… σνομπάρει και αυτούς – Με τον Γ.Μπόγδη και στην ΔΕΘ

Νέους Αντιδημάρχους όρισε προχθές Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με αποφάσεις του που δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά στην πράξη εξακολουθεί να δείχνει πως… σνομπάρει και αυτούς, όπως και τους προηγούμενους.

Επιμένει να έχει μαζί του στα ταξίδια εκτός πόλης και σε συναντήσεις με υπουργούς και άλλα κυβερνητικά στελέχη τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Γιάννη Μπόγδη, λες και δεν υπολογίζει τους εκλεγμένους από τον λαό Αντιδημάρχους. Αυτό συνέβαινε τα δυο προηγούμενα χρόνια κατά κόρον, εξακολουθεί όπως φαίνεται και μετά από τον ορισμό δύο νέων προσώπων σε θέσεις Αντιδημάρχων. Του προερχόμενου από την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και πριν λίγο καιρό ανεξαρτητοποιημένου Σάββα Σεφεριάδη που έγινε Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και του προερχόμενου από την παράταξη “ΑΝΑΣΑ” Τάσου Σεραφειμίδη, νέου Αντιδήμαρχου Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού. Κανέναν από αυτούς, αλλά ούτε και την ΥπερΑντιδήμαρχο Ελένη Ιντζεπελίδου, η οποία είναι πλέον Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Δ.Ε. Τραϊανούπολης, δεν παίρνει μαζί του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου θα πάει για 4 ημέρες. Από την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δήμος Αλεξανδρούπολης: Στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων απ’ τον Γ.Ζαμπούκη – Πανηγυρική επιβεβαίωση του Evros-news.gr

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορούν τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και ημερήσιας αποζημίωσης, η μετάβαση στην συμπρωτεύουσα για 4 ημέρες αφορά συμμετοχή του διδύμου Ζαμπούκη-Μπόγδη σε:

-Τελετή Βράβευσης για τους ελληνικούς δήμους που συμμετείχαν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα
Κινητικότητας 2020 την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και

-Συναντήσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ ΓΙΑ ΔΕΘ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΓΔΗ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΓΔΗ ΓΙΑ ΔΕΘ

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θα βρίσκεται δηλαδή 4 ημέρες στην Θεσσαλονίκη όπου θα συγκεντρωθεί όλη η Κυβέρνηση, θα υπάρχει παρουσία όλων των υπουργών, υφυπουργών και κυβερνητικών στελεχών και δεν παίρνει μαζί του έστω έναν Αντιδήμαρχο, για να προωθήσουν κάποια θέματα που είναι επείγοντα, με δια ζώσης συναντήσεις. Αντίθετα, για πολλοστή φορά που πηγαίνει στην συμπρωτεύουσα, όπου βάση των εγγράφων από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ ταξιδεύει συχνά, θα έχει δίπλα του και πάλι τον κ.Μπόγδη, ο οποίος τον έχει “παραμυθιάσει” πως διαθέτει γνωριμίες και… άκρες με την Κυβέρνηση της Ν.Δ, κάτι φυσικά που δεν ισχύει. Κάποια χαμηλόβαθμα στελέχη γνωρίζει απλά, από τον καιρό που ήταν ειδικός συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.

Η ουσία είναι ότι ο κ.Ζαμπούκης εξακολουθεί με αυτή την στάση του να απαξιώνει και να υποτιμά τους Αντιδημάρχους που ο ίδιος επιλέγει, εκτός αν δεν θέλει να έχουν ιδιαίτερη προβολή, για να μην καταστούν… εν δυνάμει αντίπαλοι του το 2023 στην διεκδίκηση του δήμου.

Αφήστε το σχόλιό σας