Βig Brother: Αποχώρησε πρώτη η Εβρίτισσα Ελένη Σπανού, πριν συμπληρώσει ούτε μια εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Βig Brother: Αποχώρησε πρώτη η Εβρίτισσα Ελένη Σπανού, πριν συμπληρώσει ούτε μια εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε μια εβδομάδα δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στο “Big Brother’΄που μεταδίδεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Εβρίτισσα Ελένη Σπανού.

Χθες βράδυ έγινε η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε, ενώ το γνωστό ριάλιτι ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή. Η Ελένη είναι 23 χρονών, από την Αλεξανδρούπολη και κατάφερε αυτές τις λίγες ημέρες που έμεινε στο σπίτι του Big Brother να δημιουργήσει ένταση, επειδή κυρίως μιλούσε πάρα πολύ και για όσα εκμυστηρεύτηκε για τον “εξαφανισμένο” πατέρα της.

Έτσι στο δεύτερο Live που μεταδόθηκε χθες, έγινε η πρώτη που αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother. Οι τρεις υποψήφιοι ήταν η Ελένη, ο Μελέτης και ο Παναγιώτης. Τελικά η συντοπίτισσα μας ψηφίστηκε από τους λιγότερους τηλεθεατές και αποχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η ίδια βρέθηκε στο στούντιο όπου μεταδίδονταν ζωνταά το ριάλιτι και μιλώντας με την Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε:
«Έζησα όλα τα συναισθήματα. Χαρά, ενθουσιασμό και νεύρα… Από την οικογένειά μου έχω πάρει πολλή αγάπη. Απλά κάποιες φορές έχω δώσει εγώ πάρα πολύ σε άλλους, όμως δεν έχω πάρει κι αυτό με πλήγωνε. Το Big Brother ήταν εντελώς πρωτόγνωρο και θα το λέω στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου. Είναι η καινούρια εμπειρία, που δεν πρόλαβα να την βιώσω μετά την σημερινή μου αποχώρηση”.