Προκήρυξη Εισαγωγής 54 καταρτιζόμενων στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού στην Αλεξανδρούπολη (ΔΕΙΤΕ λεπτομέρειες)

Προκήρυξη Εισαγωγής 54 καταρτιζόμενων στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού στην Αλεξανδρούπολη (ΔΕΙΤΕ λεπτομέρειες)

Με απόφαση της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκης που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, έγινε η Προκήρυξη Εισαγωγής καταρτιζόμενων στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού για το έτος κατάρτισης 2021-2022.

Για το ΙΕΚ της Αλεξανδρούπολης προβλέπονται συνολικά 54 άτομα, από 27 για τις κατηγορίες:

  • Ειδικότητα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής-Υπηρεσία ορόφων-Εμπορευματογνωσία)
  • Ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

Η προκήρυξη αφορά εισαγωγή εννιακοσίων δεκατεσσάρων (914) καταρτιζόμενων στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του Υπουργείου Τουρισμού για το έτος κατάρτισης 2021-2022, και όσον αφορά την Αλεξανδρούπολη στις παρακάτω ειδικότητες τους Ι.Ε.Κ έχουμε:

Την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις

Προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οι υποψήφιοι, πρέπει να υποβάλλουν από την ερχόμενη Δευτέρα  06.09.2021 έως 15.9.2021, στον ειδικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr αίτηση συμμετοχής, η οποία επέχει θέση δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986, στην οποία αναγράφονται τα προσωπικά τους στοιχεία (ημερομηνία γέννησης, ονοματεπώνυμο,
πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Μ.Κ.Α.), η διεύθυνση κατοικίας, τα στοιχεία επικοινωνίας τους, καθώς και η σειρά προτίμησής τους ανά ειδικότητα και ΙΕΚ.
Με την αίτηση οι υποψήφιοι δηλώνουν ότι τα στοιχεία που συμπληρώνουν είναι ακριβή και αληθή και ότι αποδέχονται την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που περιλαμβάνονται στην αίτησή τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής και σε περίπτωση επιτυχίας και εγγραφής στο ΙΕΚ, την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που περιλαμβάνονται στο Μητρώο Καταρτιζόμενων του Κανονισμού Σπουδών των ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού.
2. Στο ίδιο πληροφοριακό σύστημα, οι υποψήφιοι συμπληρώνουν τα κριτήρια από την μοριοδότηση των οποίων θα προκύψει ο τελικός αριθμός μορίων τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ

ΙΕΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ