Παντρεύτηκαν η Εβρίτισσα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου – Βάφτισαν και την κορούλα τους

Παντρεύτηκαν η Εβρίτισσα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου – Βάφτισαν και την κορούλα τους

Για την συντοπίτισσα μας τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, η χθεσινή ημέρα θα μείνει αξέχαστη για την κοινή τους ζωή, η οποία μετρά ήδη χρόνια.

Το απόγευμα τουΣαββάτου 4 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια που κατάγεται από τα Λουτρά τη Αλεξανδρούπολης, παντρεύτηκε στην Αθήνα  με θρησκευτικό γάμο τον άνδρα της ζωής της, Ετεοκλή Παύλου.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι στο παρελθόν είχε αναβάλει τον γάμο του, μιας και ο κορονοϊός ανέτρεψε ριζικά τα σχέδιά τους. Η μεγάλη ώρα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου έφτασε. το απόγευμα του Σαββάτου στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων” φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο πλευρό τους, αφού εκτός από τον γάμο τους, το ζευγάρι βάπτισε την ίδια μέρα και την μονάκριβη κορούλα του Μελίτα Δήμητρα.

Φυσικά στον γάμο βρέθηκαν οι γονείς της Ελένης μαζί με τον αδερφό της που ταξίδεψαν από την Αλεξανδρούπολη, ενώ ο πατέρας της ήταν αυτός που την συνόδεψε στην εκκλησία και την παρέδωσε στον Ετεοκλή.

Ο Ετεοκλής Παύλου αγκαλιά με την κόρη του, περιμένοντας τη νύφη Ελένη

Κουμπάρα στον γάμο τους  ήταν η καλή τους φίλη Ειρήνη Ζέη ενώ νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας,  ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου.