Οι Τρίτεκνοι νομού ‘Εβρου ευχαριστούν τους δημάρχους για τις αποφάσεις στήριξης τους

Οι Τρίτεκνοι νομού ‘Εβρου ευχαριστούν τους δημάρχους για τις αποφάσεις στήριξης τους

Τους δημάρχους του Έβρου για την έμπρακτη στήριξη τους με συγκεκριμένες αποφάσεις που έλαβαν, ευχαριστεί ο Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά του νομού.

Με ανακοίνωση του συγκεκριμένα τονίζει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, κατόπιν επαφών που ανέπτυξε με τους Δήμους του Ν. Έβρου  ευχαριστεί τους Δήμους και τους Δημάρχους για τις αποφάσεις που έλαβαν  αναγνωρίζοντας της «Τρίτεκνες οικογένειες»

Προαγωγός προάσπισης του Έθνους, και μέρος επίλυσης του Δημογραφικού.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

Δήμαρχος  Ιωάννης  ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ

  1. Αποφασίστηκε η παραχώρηση χώρου στέγασης για την λειτουργία του Συλλόγου μας(από το 2007 που ιδρύθηκε και μέχρι και σήμερα φιλοξενούνταν από άλλους Συλλόγους).
  2. Αποφασίστηκε μείωση 50 %στις οικογένειες με τρία παιδιά στην ΠΛΑΖ  Ε.Ο.Τ. και στις εκδηλώσεις «Γιορτής κρασιού» (όποτε πραγματοποιηθούν ) με πρόσφατη απόφαση του προέδρου της Τ.Ι.Ε.Δ.Α.κ. ΔΕΛΚΟΥΒασίλειου, μεεισήγηση στο Δ.Σ.
  3. Αποφασίστηκε μείωση στα τέλη του κολυμβητηρίου για τα παιδιά των τριτέκνων οικογενειών 50% για το πρώτο παιδί 75% για κάθε επόμενο παιδίμε εισήγηση στο Δ.Σ. του αντιδημάρχου κ. ΒΟΥΡΔΟΛΗ Θεόδωρου .

ΔΗΜΟΣ Σ Α Μ Ο Θ Ρ Α Κ Η Σ .

ΔήμαρχοςΝικόλαοςΓΑΛΑΝΤΟΥΜΟΣ

Αποφασίστηκε η ένταξη των οικογενειών με τρία παιδιά της Σαμοθράκης στο κοινωνικό τιμολόγιο του Δήμου με μείωση50% στα τέλη Ύδρευσης.

ΔΗΜΟΣΟ Ρ Ε Σ Τ Ι Α Δ Ο Σ

Δήμαρχος Βασίλειος ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Αποφασίστηκε η παραχώρηση γραφείου για την λειτουργία του Συλλόγου και για την εξυπηρέτηση των μελών μας, ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ και ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, μεεισήγηση του Προέδρου Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ιωάννη στο Δ.Σ.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ Κωνσταντίνος                                       ΣΤΕΡΓΙΟΥΔΑ Ζωή

Αφήστε το σχόλιό σας