Δήμος Αλεξανδρούπολης: Παραλαβή των νέων σχολείων σε ΚΕΓΕ, Φέρες, που σχεδίασε και υλοποίησε ο Β.Λαμπάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Παραλαβή των νέων σχολείων σε ΚΕΓΕ, Φέρες, που σχεδίασε και υλοποίησε ο Β.Λαμπάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην επίσημη διοικητική παραλαβή δύο νέων σχολικών συγκροτημάτων που ολοκληρώθηκε πρόσφατα η κατασκευή τους και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές από την φετινή εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022, προχώρησε σήμερα ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Αρχικά έγινε η διοικητική παραλαβή των δυο νέων σχολικών κτιρίων στην περιοχή ΚΕΓΕ. Στα κτίρια στεγάζονται πλέον το 4ο Γυμνάσιο και το 2ο Γενικό Λύκειο που θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 900 μαθητές και μαθήτριες. Πρόκειται για τα σχολεία τα οποία σχεδίασε, ξεκίνησε και σχεδόν ολοκλήρωσε κατά περισσότερο από 90% η δημοτική αρχή του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και η σημερινή δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη απλά… έβαλε τις τελευταίες πινελιές. Μάλιστα ο κ.Λαμπάκης κλήθηκε στην σημερινή παραλαβή των δύο σχολικών συγκροτημάτων και παρέστη μαζί με την Γραμματέα της δημοτικής του παράταξης “Πόλη και Πολίτες” Κυριακή Λεγγέτση.

Στην διαδικασία της παραλαβής παρέστησαν ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης και οι νέοι Αντιδήμαρχοι Σάββας Σεφεριάδης και Τάσος Σεραφειμίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας Θόδωρος Βουρδόλης, όπως και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης.

Επίσης, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου Ελένη Πλακωτή που υπέγραψε και  την παραλαβή από την κατασκευάστρια εταιρεία και των δύο σχολείων.

Έγινε ξενάγηση αρχικά στους χώρους των σχολείων του ΚΕΓΕ, παρουσία εκπροσώπου της κατασκευάστριας εταιρείας SOLIS, ενώ ο δήμαρχος κ.Ζαμπούκης… σόλαρε στις δηλώσεις, χωρίς να αναφέρει πάντως ούτε λέξη για την συμβολή του προκατόχου του κ.Λαμπάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολούθησε η επίσκεψη και οι διαδικασίες για τη διοικητική παραλαβή του νέου σχολικού κτιρίου του Λυκείου Φερών, παρουσία και του Αντιδημάρχου Φερών Δημήτρη Κολγιώνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΕΡΩΝ

Μπορείτε να ΔΕΙΤΕ περισσότερες φωτογραφίες

από την σημερινή παραλαβή ΕΔΩ