Ορεστιάδα: Ανόρυξη και αντικατάσταση των αρδευτικών γεωτρήσεων του ΓΟΕΒ, απ’ την Περιφέρεια ΑΜΘ

Ορεστιάδα: Ανόρυξη και αντικατάσταση των αρδευτικών γεωτρήσεων του ΓΟΕΒ, απ’ την Περιφέρεια ΑΜΘ

Στην ανόρυξη και αντικατάσταση των υφιστάμενων γεωτρήσεων του ΓΟΕΒ Ορεστιάδας προχωράει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με σύμβαση που υπέγραψε σήμερα 9 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Το έργο που ήταν αρχικού προϋπολογισμού 63.000 ευρώ, ανέλαβε ως ανάδοχος η εταιρεία «ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΕΔΕ», με έκπτωση 33% και έτσι η τελική τιμή της σύμβασης που υπέγραψαν οι δυο πλευρές είναι 42.210 ευρώ. Ο χρόνος υλοποίησης του έργου ανέρχεται στις 105 ημέρες από σήμερα που έγινε η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ των δύο πλευρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Αντικατάσταση γεωτρήσεων ΓΟΕΒ Ορεστιάδας

Είναι ένα ακόμα έργο από την Περιφέρεια ΑΜΘ στην περιοχή της Ορεστιάδας, η ανόρυξη και αντικατάσταση των υφιστάμενων γεωτρήσεων του τοπικού ΓΟΕΒ, που διευκολύνει κάνοντας πιο εύκολη την ζωή των αγροτών. Φυσικά υπάρχει το πολύ μεγαλύτερο έργο, ύψους 6.100.000 ευρώ με την υπογειοποίηση των αρδευτικών δικτύων στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ορεστιάδας, στο οποίο η συμβολή της και προσωπικά του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου ήταν σημαντική. Γι’ αυτό εξάλλου ο δήμαρχος Ορεστιάδας τον είχε ευχαριστήσει τον Ιούνιο του 2020, όταν ήρθε στην Ορεστιάδα και έκανε τις ανακοινώσεις, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά με δηλώσεις του ο Βασίλης Μαυρίδης ότι: “Ο κύριος Μέτιος ανακοίνωσε το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων 30 χρόνων για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε πάρα πολύ”. Στην συνέχεια βέβαια άρχισε να τον… βρίζει δημόσια κάθε τόσο, με απαράδεκτες και προσβλητικές δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, επειδή επεσήμανε τις ευθύνες του στον χειρισμό της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαυρίδης: “Ο κ.Μέτιος ανακοίνωσε το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων 30 χρόνων για τον αγροτικό κόσμο”