Αλεξανδρούπολη: Παραίτηση Γ.Νενεδάκη απ’ την ΤΙΕΔΑ – Ήταν υποψήφιος με τον δήμαρχο Γ.Ζαμπούκη -Αντικαταστάτης ο Κίμης Κέτσερης

Αλεξανδρούπολη: Παραίτηση Γ.Νενεδάκη απ’ την ΤΙΕΔΑ – Ήταν υποψήφιος με τον δήμαρχο Γ.Ζαμπούκη -Αντικαταστάτης ο Κίμης Κέτσερης

Πριν από την πρόσφατη παραίτηση του Θρασύβουλου Τσελεντάκη, Ειδικού Συνεργάτη του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, υπήρξε η παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΙΕΔΑ Α.Ε του Γιάννη Νενεδάκη, η οποία όμως έγινε προσπάθεια να περάσει στο… ντούκου.

Όμως η παραίτηση του συγκεκριμένου επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της εταιρείας που διαχειρίζεται το πάρκινγκ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η οποία έγινε στις αρχές Ιουλίου και τελικά η αντικατάσταση του στο Δ.Σ. της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ) έγινε ένα μήνα αργότερα, λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο, δεν είναι μια απλή και συνηθισμένη εξέλιξη. Γιατί ο κ.Νενεδάκης ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019 με την παράταξη “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ” του σημερινού δημάρχου κ.Ζαμπούκη, κόντρα μάλιστα στην κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο ανήκει και είναι στέλεχος του με συμμετοχή και στη Νομαρχιακή Έβρου.

Αν και το τότε κυβερνών κόμμα στήριξε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Λαζόπουλου, η οποία ως γνωστόν “πάτωσε” συγκεντρώνοντας μόλις λίγο πάνω από το 5%, ο ίδιος ήταν υποψήφιος με τον Γιάννη Ζαμπούκη. Μάλιστα τότε κάποιοι “σύντροφοι” του έθεσαν ακόμα και θέμα διαγραφής του, αλλά τελικά δεν… τόλμησαν να προχωρήσουν. Ο κ.Νενεδάκης μπορεί να μην εκλέχθηκε, αλλά ο… συμβολισμός της ενέργειας του αυτής, μαζί με την υποψηφιότητα του Νίκου Χατζόπουλου ο οποίος επίσης ανήκει και είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, δημιούργησαν ένα κλίμα σε πολλούς από τον συγκεκριμένο χώρο υπέρ της σημερινής δημοτικής αρχής.

Ο Γιάννης Νενεδάκης προτάθηκε λοιπόν από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και έγινε μέλος στη διοίκηση της ΤΙΕΔΑ, αλλά παραιτήθηκε πριν δυο μήνες επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Όσοι όμως γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, τονίζουν πως η ενέργεια του αυτή ήταν απόρροια της δυσαρέσκειας για την πορεία της δημοτικής αρχής και γι’ αποφάσεις και ενέργειες προσωπικά του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.  Τελικά, στις 12 Αυγούστου αρχικά το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε και αντικαταστάθηκε στο Δ.Σ.της ΤΙΕΔΑ A.E o Γιάννης Νενεδάκης από τον επίσης γνωστό επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης Κίμη Κέτσερη, που είναι προσωπικός φίλος του κ.Ζαμπούκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΕΔΑ

ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΙΕΔΑ ΚΕΤΣΕΡΗΣ-ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ