Δυο Ορεστιαδίτισσες μετέχουν στο αμφιλεγόμενο ριάλιτι “Bachelor”, που προκαλεί και πολιτικές αντιδράσεις

Δυο Ορεστιαδίτισσες μετέχουν στο αμφιλεγόμενο ριάλιτι “Bachelor”, που προκαλεί και πολιτικές αντιδράσεις

-Η Βάσω πάντως μεγάλωσε στο Διδυμότειχο, με πατέρα από την Αβδέλλα και μητέρα από τους Μεταξάδες

Δύο γυναίκες από τον Έβρο και συγκεκριμένα την Ορεστιάδα, συμμετέχουν στο φετινό ριάλιτι της τηλεόρασης του ALPHA “The Bachelor”, το οποίο προκαλεί ακόμα και πολιτικές αντιδράσεις για το επίπεδο και τα πρότυπα που προωθεί.

Η Βάσω, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της παραγωγής του αμφιλεγόμενου αυτού reality είναι 24 χρόνων και Digital Μarketing Specialist και η Ντίνα, 19 χρόνων Φοιτήτρια Φυσικής  και Πρωταθλήτρια Latin Χορού, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα αλλά ο πατέρας της είναι από το Σπήλαιο Ορεστιάδας, παίρνουν μέρος σε αυτό. Θα προσπαθήσουν να “κλέψουν την καρδιά” του Αλέξη Παππά, σε ένα ξεκάθαρα χαμηλής στάθμης πρόγραμμα, το οποίο όμως δυστυχώς, όπως κα το Survivor και άλλα παρόμοια, συγκεντρώνει μεγάλη τηλεθέαση και όχι μόνο από νεαρής ηλικίας άτομα.

Βάσω, 24 – Digital Μarketing Specialist

Η Βάσω δεν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα όπως γράφει η παραγωγή, αλλά στο Διδυμότειχο, με μητέρα από τους Μεταξάδες και πατέρα από την διπλανή Αβδέλλα. Της αρέσουν οι παραδοσιακοί άντρες που ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν! Έρχεται στο The bachelor γιατί είναι κατά των dating apps. Σε μια γνωριμία, της αρέσει να ζει όλη την διαδικασία, την αμηχανία ενός ραντεβού, τα κοιτάγματα, το φλέρτ! Για αυτό επέλεξε να αναζητήσει την αγάπη στο The Bachelor! Να βιώσει την μαγεία των ραντεβού και των συναισθημάτων. Δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός, η ίδια υποστηρίζει πως έχει τον τρόπο να κάνει τον Bachelor να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της!

Ντίνα, 19 – Φοιτήτρια Φυσικής / Πρωταθλήτρια Latin Χορού

Η Ντίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Τελείωσε Μουσικό Σχολείο. Παίζει σαξόφωνο, πιάνο, βιολί, ταμπουρά και χορεύει Latin. Είναι αποφασιστική, ανταγωνιστική και θέλει πάντα να κερδίζει. Πιστεύει ότι ο Βachelor μπορεί να είναι για αυτήν, ο ένας που μαζί του θα κάνει τη μεγάλη οικογένεια που ονειρεύεται. Μια οικογένεια σαν αυτή που μεγάλωσε και η ίδια. Γεμάτη αγάπη, σεβασμό και ευτυχία. Ο πατέρας, άρα και η ίδια, είναι από το Σπήλαιο Τριγώνου Ορεστιάδας, το χωριό απ’ όπου κατάγεται ως γνωστόν και ο καταξιωμένος μας ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

Αντιδράσεις και καταγγελία στο ΕΣΡ το ΚΙΝ.ΑΛ

H προβολή του έχει ως γνωστόν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Ιδιαίτερα το Κίνημα Αλλαγής, ετοιμάζεται να κάνει καταγγελία και στο ΕΣΡ, ζητώντας παρέμβαση του. Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα και ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος ζητούν την παρέμβαση του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) για το συγκεκριμένο reality.

«Προς άνδρες & γυναίκες: Το #TheBachelorGR αποτελεί το ξεκάθαρο αποτύπωμα των στερεοτύπων που θέλουμε (;) να εκλείψουν. Γυναίκες-αντικείμενα, γυναίκες με “σωστές αναλογίες” &χωρίς άποψη, που έχουν αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του άνδρα-κυνηγού.Τα υπόλοιπα θλιβερά στις οθόνες μας», σχολιάσει η κ.Δημαδάμα, ενώ ο κ. Βλάχος διερωτάται: «ΕΣΡ υπάρχει;»

Παράλληλα, και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ, Θεόδωρος Μαργαρίτης, δεν άφησε ασχολίαστη την προβολή του «Bachelor» στην ελληνική τηλεόραση, γράφοντας στο Twitter:

«ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.
Αυτό το άθλιο ριάλιτι Bachelor πρέπει να σταματήσει. Μιλάμε με αφορμή τις γυναικοκτονίες για την θέση της γυναίκας στην κοινωνία και έρχεται μία εκπομπή να εμπεδώσει την πιο φτηνή θέση του γυναικείου ρόλου.
Εκείνη την ώρα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ κανάλι. Καμία δικαιολογία».

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό άλλη μια κοπέλα από τον Έβρο, η Ελένη Σπανού από την Αλεξανδρούπολη, πήρε μέρος σε ένα άλλο εξίσου αμφιλεγόμενο reality το “Big Brother” αλλά έφυγε πριν συμπληρώσει μια εβδομάδα, με απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βig Brother: Αποχώρησε πρώτη η Εβρίτισσα Ελένη Σπανού, πριν συμπληρώσει ούτε μια εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)