Ζωντανά από την παραλία της Αλεξανδρούπολης αύριο Κυριακή, το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1

Ζωντανά από την παραλία της Αλεξανδρούπολης αύριο Κυριακή, το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1

-Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή από 18.30 έως 20.00 για απρόσκοπτη μετάδοση του Δελτίου του ΑΝΤ1

Ζωντανά από την παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης, θα μεταδώσει αύριο το βράδυ της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ο ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια την Ρίτσα Μπιζόγλη.

Θα είναι το τελευταίο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του αθηναϊκού καναλιού που θα μεταδοθεί από κάποιο σημείο της Ελλάδας, αφού από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στο στούντιο με παρουσιαστή τον Εβρίτη δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. Ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε τις ζωντανές μεταδόσεις του δελτίου από τις 3 Σεπτεμβρίου αρχής γενομένης από την πολύπαθη λόγω των πυρκαγιών Εύβοια.

Το Δελτίο Ειδήσεων θα μεταδοθεί 19.00-20.00 αύριο βράδυ με την παρουσιάστρια κ.Μπιζόγλη να βγαίνει στον “αέρα” από την παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης. Γι’ αυτό άλλωστε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αλεξανδρούπολης συνεδρίασε εκτάκτως χθες Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 και αποφάσισε να υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό από 18.30 έως 20.00, προκειμένου να γίνει απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η μετάδοση του Δελτίου Εοδήσεων, που σίγουρα θα αποτελέσει μια προβολή για την Αλεξανδρούπολη.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη και αναφέρει:

Εγκρίνει την απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Β.Αλεξάνδρου, από το ύψος της οδού Κύπρου έως τη στροφή Εγνατία, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, από ώρα 18.30 έως 20.00, στο πλαίσιο της επιλογής από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 να μεταδώσει το βραδινό (19.00-20.00) Δελτίο Ειδήσεων από την παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης, την ανωτέρω ημέρα και ώρα, προς αποφυγή ηχητικών ρύπων και όλων όσων τυχόν προβλημάτων μπορεί να προκύψουν από την διέλευση οχημάτων κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Δελτίου Ειδήσεων.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝΤ1 ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ