Αλεξανδρούπολη: “Καμπάνα” 2.000 ευρώ και 7ήμερο λουκέτο σε γνωστό μπαρ-κλαμπ, για όρθιους πελάτες

Αλεξανδρούπολη: “Καμπάνα” 2.000 ευρώ και 7ήμερο λουκέτο σε γνωστό μπαρ-κλαμπ, για όρθιους πελάτες

Χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και “λουκέτο” για μια εβδομάδα, επιβλήθηκε σε γνωστό μπαρ-κλαμπ της Αλεξανδρούπολης από την Αστυνομία, γιατί βρέθηκε κατά τον έλεγχο χθες Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, να εξυπηρετεί όρθιους πελάτες.

 

Αν και στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ δεν αναφέρεται η περιοχή που διαπιστώθηκε η παράβαση και φυσικά το όνομα και το είδος του μαγαζιού, οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο μπαράκι-κλαμπ που βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη προς την Χιλή και συγκεντρώνει πολύ νεαρόκοσμο. Φέτος μάλιστα του έχει ξαναεπιβληθεί πρόστιμο και “λουκέτο” από τις αστυνομικές αρχές για τον ίδιο λόγο.

Η επίσημη ανακοίνωση απλά αναφέρει:

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

  • 2.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών,
  • 9 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων.

Εντατικοί έλεγχοι πάντως πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 104.767 έλεγχοι, από τους οποίους οι 60.455 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*