Εκλογές στην ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Έβρου στις 24 Οκτωβρίου – Σίγουροι υποψήφιοι Πρόεδροι Παρασκευόπουλος, Τζήμας

Εκλογές στην ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Έβρου στις 24 Οκτωβρίου – Σίγουροι υποψήφιοι Πρόεδροι Παρασκευόπουλος, Τζήμας

-Ο εργολάβος δημοσίων έργων Άκης Παρασκευόπουλος και ο λογιστής Γιάννης Τζήμας θέλουν να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι

Εκλογές για την ανάδειξη νέων Διοικήσεων στις Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Δημοκρατίας (τις πρώην ΝΟΔΕ δηλαδή), θα πραγματοποιηθούν στις 24 Οκτωβρίου και φυσικά αυτό θα γίνει και στην ΔΕΕΠ Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο Γραμματέας Οργανωτικού του κυβερνώντος κόμματος Στέλιος Κονταδάκης, ενημέρωσε για τις ημερομηνίες που θα ισχύσουν. Συγκεκριμένα, έως τις 29 Σεπτεμβρίου έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα όσα μέλη της Ν.Δ το επιθυμούν και ως τις 17 Οκτωβρίου θα γίνονται εγγραφές νέων μελών, προκειμένου να ψηφίσουν κιόλας. Η ανάδειξη των νέων διοικήσεων θα γίνει με εκλογική διαδικασία στις 24 Οκτωβρίου και μάλιστα και με κάλπη, όσοι θέλουν να ψηφίσουν δια ζώσης και ηλεκτρονικά.

Υποψήφιοι για Πρόεδροι, με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, είναι δύο. Ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Άκης Παρασκευόπουλος και ο Γραμματέας της Γιάννης Τζήμας. Ακούγεται και το όνομα του Σπύρου Μιχαλόπουλου, η υποψηφιότητα του οποίου παλαιότερα για την ίδια θέση, το 2017, είχε προκαλέσει εσωκομματική αντιπαράθεση και αποχωρήσεις αρκετών στελεχών, αλλά το πιθανότερο είναι να μην είναι και πάλι υποψήφιος για την συγκεκριμένη θέση.

Ο Άκης Παρασκευόπουλος, που επί χρόνια βρίσκεται στη θέση του Προέδρου, θέλει να συνεχίσει, αν και είναι εργολάβος δημοσίων έργων. Θεωρεί ότι αυτό δεν είναι μεμπτό, ούτε υπάρχει κάποιο ασυμβίβαστο και τώρα που το κόμμα του κυβερνάει, ενώ πριν λίγους μήνες η κατασκευαστική εταιρεία του προσλήφθηκε και στην ΔΙΑΜΑΑΘ για να επιβλέπει το έργο της ΜΕΑ στην Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα, ποντάρει στις πολύ καλές σχέσεις(και προσωπικές), που έχει με το σύστημα των τοπικών ΜΜΕ.

Ο Γιάννης Τζήμας είναι λογιστής, με το γνωστό γραφείο στην Αλεξανδρούπολη, διετέλεσε και κορυφαίος παράγοντας στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όταν αυτός πρωταγωνιστούσε στην Volley League και αποφάσισε να είναι αντίπαλος του επί χρόνια Προέδρου, για να υπάρξει μια αλλαγή σε αυτή την θέση.

Πάντως και οι δυο στήριξαν τις θέσεις της Κυβέρνησης για το θέμα που τους προηγούμενους μήνες κυριάρχησε στον Έβρο, αυτό της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου και ιδιαίτερα ο κ.Παρασκευόπουλος έβγαινε συνέχεια σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς για να υπερασπιστεί τις ενέργειες του ανεκδιήγητου Νότη Μηταράκη.

Αυτά είναι τα δεδομένα για την ΔΕΕΠ μέχρι αυτή την στιγμή, εκτός και αν “ξεπεταχθεί” υποψηφιότητα της… τελευταίας στιγμής, που θα είναι έκπληξη. Γιατί οι… κεραίες του Evros-news.gr έχουν “πιάσει” ότι υπάρχει κάποιος που κινείται αθόρυβα και πολύ προσεκτικά, με επαφές και συζητήσεις. Θα δείξει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*