“Καμπάνα” στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου, με χρηματικό πρόστιμο για ρύπανση περιβάλλοντος, απ’ την Περιφέρεια ΑΜΘ

“Καμπάνα” στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου, με χρηματικό πρόστιμο για ρύπανση περιβάλλοντος, απ’ την Περιφέρεια ΑΜΘ

-Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ για ρύπανση περιβάλλοντος  από τη μη σύννομη διάθεση ανεπεξέργαστων αστικών λυμάτων

“Καμπάνα” επιβλήθηκε στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με χρηματικό πρόστιμο 4.000 ευρώ για ρύπανση περιβάλλοντος.

Την απόφαση υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και στάλθηκε ήδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου ανήκει το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, αφού ως γνωστόν το διπλανό ΚΥΤ είναι αρμοδιότητας του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Στην απόφαση που υπογράφηκε την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αναφέρεται ότι:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την επιβολή διοικητικών κυρώσεων, χρηματικού προστίμου 4.000 ευρώ στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για ρύπανση περιβάλλοντος  από τη μη σύννομη διάθεση ανεπεξέργαστων αστικών λυμάτων, κατά παράβαση του ισχύοντος νόμου. 

Το σοβαρό αυτό πρόβλημα με την ρύπανση του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη κατάσταση με τις βρωμιές, την μπόχα και δυσωδία που προέρχονται από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου και φτάνουν ως το χωριό, ανέδειξε με αρκετά ρεπορτάζ του το Evrow-news.gr. Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο κάναμε και επιτόπιο ρεπορτάζ για το πολύ σημαντικό αυτό θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μπόχα και δυσωδία απ’ τις ακαθαρσίες του ΚΥΤ Φυλακίου επί χρόνια – Τώρα… θυμήθηκαν τον βιολογικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*