Διδυμότειχο: Συνεχίζονται… αβέρτα οι αναθέσεις επισκευής οχημάτων του δήμου, στον κουμπάρο του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου

Διδυμότειχο: Συνεχίζονται… αβέρτα οι αναθέσεις επισκευής οχημάτων του δήμου, στον κουμπάρο του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου

Συνεχίζονται… αβέρτα και τον Σεπτέμβριο στο Διδυμότειχο, οι αναθέσεις επισκευών οχημάτων του δήμου, στον Δημήτρη Καραλελέκη, κουμπάρο του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου.

Το Evros-news.gr, είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ αρχές Ιουνίου για το ίδιο θέμα, επισημαίνοντας τότε ότι τον περασμένο Μάιο και βάση των επίσημων εγγράφων που δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο δήμος Διδυμοτείχου προχώρησε από τον κουμπάρο του κ.Χατζηγιάννογλου, στην αγορά από την αντιπροσωπεία του ενός μεταχειρισμένου επιβατικού αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα του ανέθεσε την επισκευή ενός οχήματος και ενός μηχανήματος του. Συνολικό ποσό μόνο των τριών αυτών αναθέσεων τον περασμένο Μάιο, 6.320 ευρώ. 

Όλα αυτά πάντως δεν φαίνεται να έκαναν το… αυτί του δημάρχου Διδυμοτείχου να ιδρώσει και… καρφί δεν του καίγεται για το γεγονός πως ο κόσμος συζητάει την προτίμηση που δείχνει στις αναθέσεις επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων στον κουμπάρο του Δημήτρη Καραλελέκη. Έτσι, συνεχίστηκαν κανονικά οι αναθέσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στις πρώτες 15 ημέρες του Σεπτεμβρίου, βάση των επίσημων εγγράφων στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ανατέθηκαν στον κουμπάρο του δημάρχου  ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, συνολικού ποσού 6.598,50 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΜΙΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ-2.635 ευρώ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ-1.391,90 ευρώ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ-924,30 ευρώ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ-700.60 ευρώ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ-519,06 ευρώ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ-428,54 ευρώ

Να επισημάνουμε φυσικά ότι οι συγκεκριμένες αποφάσεις είναι απόλυτα νόμιμες και όσον αφορά την επισκευή του οχήματος και του μηχανήματος ελήφθησαν από την Επιτροπή συντήρησης και επισκευής οχημάτων, μετά από πρόσκληση της στους συμβαλλόμενους για παρόμοιες εργασίες και την προσφορά που έδωσε ο κ.Καραλελέκης. Μάλιστα την ίδια μέρα που αναφέρεται στο έγγραφο ότι κατέθεσε προσφορά, του ανατέθηκε και η επισκευή. Πολλοί όμως είναι αυτοί που αναρωτιούνται:

Δεν υπάρχει άλλο συνεργείο επισκευής οχημάτων ή μηχανημάτων και ο δήμος Διδυμοτείχου δείχνει αυτή την προτίμηση στον Δημήτρη Καραλελέκη, κουμπάρο του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου. Φυσικά και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένας από την συγκεκριμένη διαδικασία, μπορεί οι απ’ ευθείας αναθέσεις ή ο τρόπος που δίνονται συνεχώς… δουλειές να είναι νόμιμος. αλλά το ερώτημα που θέτουν αρκετοί είναι αν θεωρείται και ηθικός. Φαίνεται πως ο κ.Χατζηγιάννογλου δεν έχει τέτοια διλλήματα.

Υπάρχει επίσης το ερώτημα, αν το συγκεκριμένο συνεργείο που όλοι γνωρίζουν ότι ασχολείται κυρίως με επισκευές Ι.Χ αυτοκινήτων και μάλιστα συγκεκριμένης μάρκας της οποίας έχει την αντιπροσωπεία στην περιοχή η οικογένεια Καραλελέκη, προβαίνει και σε επισκευές μηχανημάτων και της ανατέθηκε η συγκεκριμένη εργασία, όχι μόνο για ένα, αλλά 3 συνολικά μηχανήματα του δήμου Διδυμοτείχου.

Να θυμίσουμε επίσης, ότι ο πατέρας του Στέφανος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου κ.Χατζηγιάννογλου “Από την αρχή” αλλά δεν εκλέχθηκε το καλοκαίρι του 2019. Έκανε όμως πολύ μεγάλο αγώνα για την εκλογή του σημερινού δημάρχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: Αγορά αυτοκινήτου και επισκευές οχημάτων του δήμου, στον κουμπάρο του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου