Τοψίδης: Ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αν και εμβολιασμένος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου

Τοψίδης: Ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αν και εμβολιασμένος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου

Θετικός στον κορονοϊό, αν και έχει εμβολιαστεί με τις δυο δόσεις της Pfizer, ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκης Τοψίδης.

Με ανάρτηση του, ο κ.Τοψίδης γνωστοποίησε ότι είναι ασυμπτωματικός, παραμένει σε καραντίνα και φυσικά θα απέχει δια ζώσης από τα καθήκοντά του.
“Αν και έχω ολοκληρώσει τον εμβολιασμό μου κατά το κορωνοϊού από τα μέσα Ιουνίου (με το εμβόλιο της Pfizer), δυστυχώς διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από μοριακό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκα (PCR test) προληπτικά μετά την επιστροφή μου από την ΔΕΘ.
Αυτό σημαίνει ότι θα απέχω από τα καθήκοντα μου για όσο διάστημα μου υποδείξουν οι επιστήμονες του ΕΟΔΥ με τον οποίο φυσικά επικοινώνησα άμεσα.
Παραμένω ασυμπτωματικός και παρακολουθώ τις υποχρεώσεις μου στο μέτρο του δυνατού με τη βοήθεια της τεχνολογίας”.
Απέφυγε να επισκεφθεί το Επιμελητήριο λόγω του κορονοϊού
Τοψίδη, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας
Φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα που βρέθηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη και απέφυγε μάλιστα να επισκεφθεί τα γραφεία του Επιμελητηρίου Έβrου, μια και ουδείς γνωρίζει αν και πόσοι συνεργάτες ή υπάλληλοι του Προέδρου του μπορεί να κόλλησαν covid-19.
To Evros-news.gr και ο υπεύθυνος του Κώστας Πιτιακούδης προσωπικά, εύχονται περαστικά, γερός, δυνατός και να παραμείνει ασυμπτωματικός ξεπερνώντας αυτή την περιπέτεια του κορονοϊού, στον Τάκη Τοψίδη.