Ζαμπούκης: Αναβάθμισε, αναθέτοντας του καθήκοντα… Αντιδημάρχου τον Γ.Ναϊτίδη, Πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης

Ζαμπούκης: Αναβάθμισε, αναθέτοντας του καθήκοντα… Αντιδημάρχου τον Γ.Ναϊτίδη, Πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης

Αναβαθμισμένο ρόλο, με καθήκοντα ουσιαστικά Αντιδημάρχου, ανέθεσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στον Γιάννη Ναϊτίδη, Πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με απόφαση του η οποία δημοσιεύθηκε χθες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αναθέτει στον Πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης την άσκηση των κάτωθι πρόσθετων αρμοδιοτήτων που αφορούν την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης:

  • Την υποβοήθηση του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής (σ.σ.Σάββα Σεφεριάδη), στην παρακολούθηση και διαχείριση των θεμάτων της καθημερινότητας (καθαριότητα, πράσινο, τεχνικά κ.α)
  • Την εποπτεία, ευθύνη και οργάνωση της ελεγχόμενης στάθμευσης και της έκδοσης καρτών στάθμευσης της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.
  • Την εποπτεία, ευθύνη και οργάνωση χώρων συγκέντρωσης παραγωγών της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης
  • Την ευθύνη για τη χορήγηση βεβαίωσης αμπελοπαραγωγού (για την έκδοση άδειας απόσταξης στέμφυλων για παραγωγή τσίπουρου) για την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης.

Η σημαντικότερη αρμοδιότητα, που αφορά ουσιαστικά καθήκοντα Αντιδημάρχου, για τον εκ Μαίστρου Πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, αφορά την συνεργασία που θα έχει με το νέο Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Σάββα Σεφεριάδη. Άλλωστε γνωρίζονται καλά οι δυο τους, αφού προέρχονται από την δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, με τον κ.Ναϊτίδη πρώτο μετά τις εκλογές του 2019 να συντάσσεται ουσιαστικά με τη νέα δημοτική αρχή του κ.Ζαμπούκη και τον κ.Σεφεριάδη να αποχωρεί πρόσφατα με επιστολή ανεξαρτητοποίησης του.

Κι αν ο Σάββας Σεφεριάδης είχε… πικρίες και παράπονα πως δεν αξιοποιήθηκε επί χρόνια από τον κ.Λαμπάκη, για το Γιάννη Ναϊτίδη δεν ισχύει το ίδιο, μια και αποτελούσε ένα από τα… αγαπημένα παιδιά της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Πολλαπλά ευεργετημένος τόσο ο ίδιος όσο και η περιοχή του Μαίστρου, με έργα και συνεχείς χρηματοδοτήσεις συλλόγων και δράσεων. Μπορεί λοιπόν τυπικά… Αντιδήμαρχος να μην έγινε, κάτι που όσοι τον γνωρίζουν λένε πως αποτελεί διακαή του πόθο, αλλά ουσιαστικά τέτοια καθήκοντα του ανέθεσε να ασκεί ο κ.Ζαμπούκης. Βάζοντας τον ουσιαστικά “καπέλο” τον Σάββα Σεφεριάδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑΪΤΙΔΗ