Προσλήψεις ΔΕΔΔΗΕ: Θέσεις εργασίας στην Αλεξανδρούπολη – Ποιες ειδικότητες αφορά

Προσλήψεις ΔΕΔΔΗΕ: Θέσεις εργασίας στην Αλεξανδρούπολη – Ποιες ειδικότητες αφορά

Με νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο ΔΕΔΔΗΕ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ ατόμων ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιοχής Αλεξανδρούπολης.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ Διοικητικών – Γραμματέων (Υπαλλήλων Γραφείου)
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων
  • ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων
  • ΔΕ Σχεδιαστές Μέσω Συστημάτων Η/Υ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 1/2021 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας –Θράκης / ΠΕΡΙΟΧΗ Αλεξανδρούπολης, Καποδιστρίου 24, Τ.Κ. 68132, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κ. Δεληγιάννη βασιλικής (τηλ. Επικοινωνίας 2551053504), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: v.deligianni@deddie.gr

Κατάταξη υποψηφίων

Αφού η υπηρεσία επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων, τους κατατάσσει βάσει των κριτηρίων του νόμου (όπως αναλυτικά αναφέρονται στο Παράρτημα της ανακοίνωσης). Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πραγματοποιείται ως εξής:

  • 1. Προηγούνται στην κατάταξη οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα κύρια προσόντα της ειδικότητας και ακολουθούν οι έχοντες τα επικουρικά (Α΄, Β΄ επικουρίας κ.ο.κ.).
  • 2. Η κατάταξη μεταξύ των υποψηφίων, που έχουν τα ίδια προσόντα (κύρια ή επικουρικά), γίνεται κατά φθίνουσα σειρά με βάση τη συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης (χρόνος ανεργίας, πολυτεκνική ιδιότητα, τριτεκνική ιδιότητα, αριθμός ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκή ιδιότητα, βαθμός τίτλου σπουδών, εμπειρία, αναπηρία υποψηφίου, αναπηρία συγγενικού ατόμου).
  • 3. Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος ανεργίας) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.

Δείτε την προκήρυξη

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ-1-2021