SILK MUSEUM, PIREUS BANK, 02OCT2019

Σουφλί: Το Μουσείο Μετάξης γιορτάζει τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συμμετέχει στον φετινό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ), με θέμα «Κληρονομιά ανοιχτή σε όλους», διοργανώνοντας εκπαιδευτική δράση για παιδιά στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου (ώρες 18:30-20:30) πραγματοποιείται η δράση για παιδιά, ηλικίας 7 έως 14 ετών,με τίτλο «Συνάντησέ με στο Μουσείο», με την εκπαιδευτικό/χορογράφο Κωνσταντίνα Βασιλειάδου. Στόχος της δράσης είναι να γνωρίσουν οι μικροί φίλοι τις πολιτιστικές ομορφιές του τόπου τους.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΗΠΚ, στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό σε όλα τα Μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ. Το ίδιο διάστημα οι επισκέπτες όλων των Μουσείων ΠΙΟΠ, θα έχουν έκπτωση 10% στα είδη των πωλητηρίων.

**Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.