Διδυμότειχο: Έκανε γυαλιά-καρφιά το Αστυνομικό Τμήμα για… δύο σκύλους

Διδυμότειχο: Έκανε γυαλιά-καρφιά το Αστυνομικό Τμήμα για… δύο σκύλους

Γυαλιά καρδιά έκανε το Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου ένας κάτοικος της πόλης την περασμένη Πέμπτη, που συνελήφθη και αφού κρατήθηκε όλη νύχτα οδηγήθηκε την Παρασεκυή στο αυτόφωρο. Εκεί ζήτησε προθεσμία και θα οδηγηθεί σήμερα ξανά ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών  Ορεστιάδας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαρίας Μανάκα στο ertnews.gr,  o νεαρός επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει το γεγονός ότι άγνωστος σκύλος… ενοχλούσε τον δικό του και ζήτησε σύλληψη του ιδιοκτήτη του.

Ο αστυνομικός προσπαθώντας  να του δώσει οδηγίες, προκάλεσε τον εκνευρισμό του νεαρού πολίτη, ο οποίος μετά από λίγα λεπτά βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και αφού αρχικά μίλησε απρεπώς  στον αστυνομικό, στη συνέχεια τον χτύπησε, ευρισκόμενος εκτός εαυτού.

Φυσικά αμέσως συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια, όπου εκεί άρχισε να προκαλεί ζημιές, αλλά παρέμεινε όλη νύχτα μέχρι που οδηγήθηκε την Παρασκευή στον Εισαγγελέα.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι αντίσταση, εξύβριση αστυνομικού, φθορά δημόσιας περιουσίας, απείθεια και αναμένεται να δικαστεί σήμερα στην Ορεστιάδα.