Μόνος ο Μηταράκης, εγκαινίασε την δομή στη Σάμο – Θα έρθει και στο “αναβαθμισμένο” ΚΥΤ Φυλακίου;

Μόνος ο Μηταράκης, εγκαινίασε την δομή στη Σάμο – Θα έρθει και στο “αναβαθμισμένο” ΚΥΤ Φυλακίου;

Εγκαίνια μοναξιάς έκανε ο Νότης Μηταράκης και η Κυβέρνησης στην Σάμο, όπου αποκομμένοι από τις τοπικές κοινωνίες, αντιλήφθηκαν την απομόνωση τους στα εγκαίνια της θηριώδους νέας πόλης λαθρομεταναστών στη Σάμο.

Λέτε να έρθει μετά από καιρό και στο ΚΥΤ Φυλακίου ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, για να εγκαινιάσει την επέκταση σε χώρους (αρχικά τουλάχιστον) ή “αναβάθμιση” όπως την έχουν “βαφτίσει” και η οποία θα κοστίσει 23 εκατ. ευρώ;
Όσον αφορά πάντως την Σάμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η… ξεγελασμένη Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιλαμβανόμενη το μέγεθος της Υπερδομής δεν ήταν παρούσα ( σημειωτέον ο δήμαρχος κ.Κάρμαντζης επικροτεί και αναφέρει σαν παράδειγμα τον δήμαρχο Αν.Σάμου κ.Στάντζο, που έδωσε την συναίνεση του αρχικά μέσω της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την δομή-τέρας ).
Το ίδιο και η Περιφέρεια Ανατολικού Αιαγίου η οποία έχει εκφράσει επανειλημμένως την αντίθεσή της οπότε ήταν αυτονόητη η απουσία της.
Ούτε βέβαια και η Εκκλησία ήταν διατεθειμένη να δώσει άφεση αμαρτιών στο τερατούργημα του Μηταράκη.
Ξεχάστηκε ακόμα και ο Εθνικός Ύμνος κατά την έπαρση της σημαίας έξω από την πύλη της υπερδομής στα εγκαίνια , θυμίζοντάς μας αυτά που “προβλέπονται” στο νέο σύμφωνο μετανάστευσης.
Ότι αυτές οι πόλεις μεταναστών – Υπερδομές θα λειτουργούν ως γκρίζες ζώνες και δεν θα θεωρούνται ελληνικό ή ευρωπαϊκό έδαφος. Παράλληλα οι ΜΚΟ θα είναι αυτές που θα ασκούν τον πραγματικό έλεγχο και το ελληνικό κράτος θα συνεχίζει να παίζει ρόλο διακοσμητικό.
Τελικά, ποιοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια;
Η επιβλέπουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την τήρηση των μεταναστευτικών μνημονίων στην ακριτική Ελλάδα κα Beate Gminder, ο Σάμιος Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, κ. Μάνος Λογοθέτης που έστρωσε το κόκκινο χαλί για την δημιουργία πόλης μεταναστών στο ίδιο του το νησί (!) , ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας που “πήρε” το έργο των 130 εκατομ. ευρώ με σχεδόν μηδενική έκπτωση κι ο Μηταράκης!
Πραγματικά “τρεις κι ο κούκος”!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*