Χίλια ΜΠΡΑΒΟ Πέτρο Πολυχρονίδη: Φοβερός πρεσβευτής του τόπου μας, τον διαφήμισε εκπληκτικά στο STAR (ΒΙΝΤΕΟ)

Χίλια ΜΠΡΑΒΟ Πέτρο Πολυχρονίδη: Φοβερός πρεσβευτής του τόπου μας, τον διαφήμισε εκπληκτικά στο STAR (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΡΑΒΟ Πέτρο Πολυχρονίδη, Χίλια ΜΠΡΑΒΟ συντοπίτη μας, για την εκπληκτική διαφήμιση που έκανες άλλη μια φορά σε αυτό τον παρατημένο, αλλά ευλογημένο συνάμα τόπο απ΄όπoυ κατάγεσαι, στην σημερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR.

Ο συμπατριώτης μας τηλεπαρουσιαστής του “Τροχού της Τύχης” του πιο πετυχημένου και μακροβιότερου παιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, έγινε φοβερός πρεσβευτής του τόπου μας, αφού ξενάγησε την παρουσιάστρια  Ζήνα Κουτσελίνη στα πάτρια εδάφη του, στον Έβρο. Στη Νέα Βύσσα απ’ όπου κατάγεται και έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια και έκανε όνειρα για το μέλλον. Η πρώτη τους στάση έγινε στον Άρδα στις Καστανιές. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης περπατώντας με τη Ζήνα μέσα στα νερά του ποταμού, μοιράστηκε μαζί μας τις αναμνήσεις που του ξύπνησαν αντικρίζοντας το μαγικό τοπίο της περιοχής. “Αν ξεχάσουμε από που ξεκινήσαμε, τότε δεν ξέρουμε που πάμε…” είπε χαρακτηριστικά. Κυρίως όμως, με μια εκπληκτική αφήγηση, διαφήμισε τις απαράμιλλες ομορφιές της περιοχής, προβάλλοντας την στις χιλιάδες των τηλεθεατών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τα γυρίσματα στην περιοχή μας έγιναν πριν λίγο καιρό και θα δούμε φέτος στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με την Ζήνα” πολλές ακόμα εκπομπές, με την συμμετοχή και του Πέτρου Πολυχρονίδη, για τον Έβρο. Ευχαριστούμε την Ζήνα Κουτσελίνη, που άλλη μια φορά ήρθε στην περιοχή και την ανέδειξε με τα θέματα που προβάλλει στην εκπομπή της με τους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές.