Την δημιουργία ΚΔΑΠ ΑμεΑ στο Σουφλί, ζήτησε ο δήμαρχος Π.Καλακίκος απ’ την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου

Την δημιουργία ΚΔΑΠ ΑμεΑ στο Σουφλί, ζήτησε ο δήμαρχος Π.Καλακίκος απ’ την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου

Την δημιουργία δομής ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ στον δήμο Σουφλίου, σε κτίριο που στεγαζόταν το ΙΚΑ Σουφλίου, ζήτησε ο δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος από την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ο κ.Καλακίκος επισκέφθηκε και συναντήθηκε με την αρμόδια υπουργό κ.Μιχαηλίδου, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Χρήστο Δερμεντζόπουλο. Επίσης της ανέφερε και ζητήματα που αφορούν τις κοινωνικές δομές του δήμου, τα προβλήματα που υπάρχουν και ζήτησε συγκεκριμένες λύσεις. Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που ετέθησαν και επεσήμανε στον δήμαρχο Σουφλίου ότι θα επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις.
Eπίσης, στην ίδια συνάντηση ο βουλευτής κ.Δερμεντζόπουλος έθεσε το θέμα της αύξησης της κρατικής χρηματοδότησης για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Σαμοθράκης, προκειμένου να ενταχθούν περισσότεροι δικαιούχοι, ενώ έγινε και αναφορά σε ζητήματα καθημερινότητας των ΑΜΕΑ στον Έβρο.

Ένα σχόλιο

  1. Προκρούστιος ο Τσεκουρεύς

    Μπράβο σου βρε Παναγιώτη, βήμα βήμα σε παρακολουθώ πας, αλλά σταθερά.
    Εννοείται ότι απευχόμαστε στην ύπαρξη ανθρώπων με αναπηρία και μακάρι η επιστήμη να βρει λύση στα προβλήματά τους!!
    Έξυπνο όμως το αίτημά σου στη δημιουργία ΚΠΑΠ-ΜΕΑ διότι έμεσα πλην σαφώς, πέρα από το κτιριακό, ζητάς και τη χρηματοδότησή του καθώς και των άλλων δομών χωρίς να επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό του Δήμου σου.
    Και πάλι μπράβο σου!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*