Αλεξανδρούπολη: Θετικός στον κορονοϊό δημοτικός σύμβουλος – Συμμετείχε στο δια ζώσης Δημοτικό Συμβούλιο – Ζητήθηκε τεστ απ’ όλους

Αλεξανδρούπολη: Θετικός στον κορονοϊό δημοτικός σύμβουλος – Συμμετείχε στο δια ζώσης Δημοτικό Συμβούλιο – Ζητήθηκε τεστ απ’ όλους

Αναστάτωση προκλήθηκε στους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, αφού με μήνυμα που τους στάλθηκε έγινε γνωστό ότι συνάδερφος τους ο οποίος συμμετείχε σε αυτό, διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Γι’ αυτό ζητήθηκε απ’ όλους να προβούν σε διαγνωστικό έλεγχο με rapid test την ερχόμενη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και να ενημερώσουν για τα αποτελέσματα της, αλλά και να προσέχουν τις συναναστροφές τους μέχρι να γίνει αυτό. Το μήνυμα που τους στάλθηκε συγκεκριμένα αναφέρει:

“Μετά από δήλωση Δημοτικού Συμβούλου που συμμετείχε στη διά ζώσης συνεδρίαση Δ.Σ. της 22ας Σεπτεμβρίου 2021, ότι είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID -19 από την επομένη μέρα της συνεδρίασης, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σας, για τη διασφάλιση της υγείας σας, των οικείων σας και των συναναστροφών σας.

Επιπλέον, μετά από σύσταση ιατρού-μικροβιολόγου, παρακαλούμαστε όλοι να προβούμε σε διαγνωστικό έλεγχο για COVID-19 (rapid test),την Δευτέρα 27-09-2021 και για ευνόητους λόγους, να ενημερωθεί το Αυτοτελές Γραφείο Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων, έως την Τρίτη 28-09-2021″.

Αν και δεν τους ανακοινώθηκε το όνομα του συναδέρφου τους που είναι θετικός στον κορονοϊό, αυτό φυσικά το πληροφορήθηκαν τελικά και επειδή λόγω της ιδιότητας του αρκετοί βρέθηκαν κοντά του, πολλοί ήδη σήμερα πήγαν και υποβλήθηκαν σε rapid test για να είναι σίγουροι.

Να θυμίσουμε ότι το επόμενο δημοτικό συμβούλιο δια ζώσης είναι την ερχόμενη Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*