Για… ποιον χτυπάει η σειρήνα; Νέα, απ’ ευθείας προμήθεια σειρήνων, η 3η σε δυο χρόνια, απ’ τον δήμαρχο Γ.Ζαμπούκη

Για… ποιον χτυπάει η σειρήνα; Νέα, απ’ ευθείας προμήθεια σειρήνων, η 3η σε δυο χρόνια, απ’ τον δήμαρχο Γ.Ζαμπούκη

Οι σειρήνες ήχησαν χθες στην Αλεξανδρούπολη, λόγω της στρατιωτικής άσκησης “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ”, αλλά το ερώτημα είναι για… ποιον χτυπάει η σειρήνα, μετά τη νέα, τρίτη τα δυο χρόνια που είναι δήμαρχος, απ’ ευθείας ανάθεση προμήθειας σειρήνων από τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 22 Σεπτεμβρίου, εγκρίθηκε η «Προμήθεια σειρήνων» έτους 2021 και αποφασίστηκε:
Απευθείας ανάθεση προμήθειας στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ UNITED MOTORS INDUSTRIES Εμπορία και Συναρμολόγηση Κινητήρων από την Αθήνα, αντί του συνολικού ποσού των 17.371,48 ευρώ.

Στα δύο χρόνια 55.296,88 ευρώ με

απ’ ευθείας αναθέσεις για σειρήνες

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, έχει ήδη προμηθευτεί με απ’ ευθείας αναθέσεις 3 φορές σειρήνες, αντί συνολικού ποσού 55.296,88 ευρώ. Η πρώτη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2019, αντί ποσού 13,311,40 ευρώ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΕΙΡΗΝΩΝ 2019

Η δεύτερη τον Μάιο του 2020 αντί συνολικού ποσού 24.614 ευρώ και μάλιστα τότε έγιναν ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ από την αντιπολίτευση, πως ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ τις σειρήνες από άλλου; δήμους, αν και τις αγόρασε από τον ίδιο προμηθευτή και συγκεκριμένα από εταιρεία της Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΕΙΡΗΝΩΝ 2020

Τέλος και πάλι φέτος, συγκεκριμένα με την προχθεσινή απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δόθηκαν πάλι με απ’ ευθείας ανάθεση άλλες 17.371,48 ευρώ για προμήθεια σειρήνων.

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕΙΡΗΝΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΕΙΡΗΝΕΣ 2021

Πέρα απ’ το γεγονός της προμήθειας 3 φορές σειρήνων από τον δήμο Αλεξανδρούπολης, υπάρχει και το γεγονός των Α’Π’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ που θα πρέπει να επισημανθεί, γιατί ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης προεκλογικά τόνιζε κατηγορηματικά ότι αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο δικό του λεξιλόγιο και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον προκάτοχο του Βαγγέλη Λαμπάκη στην συγκεκριμένη διαδικασία. Φαίνεται πάντως ότι οι… σειρήνες της εξουσίας μάγεψαν τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, που σίγουρα αν συνεχίσει με τέτοιον ρυθμό τις απ’ ευθείας αναθέσεις, μαζί με τα άλλα βραβεία που διαφημίζει ότι παίρνει η δημοτική του αρχή, σύντομα θα πάρει και το μεγαλύτερο. Αυτό του δήμου που είναι απ’ τους πρώτους στην Ελλάδα σε… ΑΠ΄’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.

“Που ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος”, που έγραφε και ο Κώστας Βάρναλης στην ποιητική του συλλογή “Σκλάβοι πολιορκημένοι”. 

Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης φροντίζει με τις ενέργειες και αποφάσεις του, να το επιβεβαιώνει πανηγυρικά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*