“Έφυγε” ο ποδοσφαιριστής και προπονητής Τάσος Βαλκάνης – Νοσηλεύονταν με κορονοϊό στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

“Έφυγε” ο ποδοσφαιριστής και προπονητής Τάσος Βαλκάνης – Νοσηλεύονταν με κορονοϊό στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

“Έφυγε” χθες Πέμπτη από την ζωή σε ηλικία 69 ετών, ο παλιός ποδοσφαιριστής της Θράκης Φερών και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και προπονητής πολλά χρόνια στη συνέχεια Τάσος Βαλκάνης, που νοσηλευόταν με κορονοϊό τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η κηδεία του δυναμικού κεντρικού αμυντικού, που ταύτισε την ποδοσφαιρική και προπονητική στη συνέχεια καριέρα του με την ομάδα της γενέτειρας του, την Θράκη Φερών, ενώ αγωνίστηκε και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έγινε σήμερα στις 11 το πρωί στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Η οικογένεια του, συγγενείς, φίλοι αλλά και πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές του που ανέδειξε στην ομάδα των Φερών και την οδήγησε στις επιτυχίες, του είπαν το τελευταίο αντίο. Παράλληλα, η διοίκηση της Θράκης Φερών με ανακοίνωση της τον αποχαιρέτισε ως εξής:

Το ΔΣ και ολόκληρη η οικογένεια της Θράκης, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου, του Τάσου Βαλκάνη.
Καλό παράδεισο δάσκαλε!
Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια”.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, την φανέλα του οποίου επίσης φόρεσε με επιτυχία ο Τάσος Βαλκάνης:
“Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον χαμό του Τάσου Βαλκάνη. Ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον σύλλογο μας τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής”.
Ανακοίνωση για τον θάνατο του Τάσου Βλακάνη, ενός ανθρώπου με προσφορά στο ποδόσφαιρο του Έβρου για δεκαετίες τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και προπονητής, εξέδωσε και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου:

«Η ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Τάσου Βαλκάνη ο οποίος για πολλά χρόνια είχε ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού Έβρου».

Επίσης, πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές του με αναρτήσεις στις προσωπικές τους σελίδες αποχαιρέτισαν τον “δάσκαλο” όπως τον αποκαλούσαν όλοι.