Αλεξανδρούπολη: Ποδόσφαιρο στην αυλή της Ζαρίφειου Ακαδημίας, για την Εβδομάδα Αναπτυξιακών Δράσεων της UEFA

Αλεξανδρούπολη: Ποδόσφαιρο στην αυλή της Ζαρίφειου Ακαδημίας, για την Εβδομάδα Αναπτυξιακών Δράσεων της UEFA

Ένα πτυσσόμενο γήπεδο ποδοσφαίρου στήθηκε στον αύλειο χώρο της Ζαρίφειου Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης και σήμερα το πρωί γέμισε από μικρούς ποδοσφαιριστές.

Παιδιά από τις ακαδημίες του δήμου Αλεξανδρούπολης αλλά και ολοκλήρου του νομού συμμετείχαν στο τουρνουά, έπαιξαν ποδόσφαιρο και το χάρηκαν με την ψυχή τους!
Η δράση εντάσσεται στην Εβδομάδα Αναπτυξιακών Δράσεων της UEFA (UEFA Grassroots Week) που αφορά στο μη επαγγελματικό και προβεβλημένο ποδόσφαιρο. Αφορά, κυρίως, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, στο παιδικό, σχολικό, ερασιτεχνικό και γυναικείο ποδόσφαιρο, στο ποδόσφαιρο για άτομα με ειδικές ανάγκες και στο ποδόσφαιρο για άτομα μεγάλης ηλικίας.
Στόχος να αναδείξει τα σημαντικά οφέλη του ποδοσφαίρου που είναι όχι μόνο το ίδιο το παιχνίδι, αλλά και η ενδυνάμωση αξιών, η ανάδειξη ωφελημάτων όπως η ομαδική συνεργασία, η κοινωνικοποίηση, η υγεία και ευρωστία, η φυσική κατάσταση και η προσωπική ολοκλήρωση.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε!
Η δράση υλοποιήθηκε σε στενή συνεργασία με την ΕΠΣ Έβρου
Στον χώρο βρέθηκε και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, που ως γνωστόν δεν χάνει ευκαιρία για να βγει φωτογραφίες επικοινωνιακού χαρακτήρα, προκειμένου να καλύπτει με τον τρόπο αυτό την ανυπαρξία ουσιαστικού έργου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*