Σουφλί: Ένταξη στους ορεινούς Δήμους και έργα 13,8 εκατ. ευρώ, ζήτησε ο Π.Καλακίκος απ’ τον Σ.Πέτσα

Σουφλί: Ένταξη στους ορεινούς Δήμους και έργα 13,8 εκατ. ευρώ, ζήτησε ο Π.Καλακίκος απ’ τον Σ.Πέτσα

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον οποίο επισκέφθηκε στην Αθήνα και συζήτηση για μια σειρά θεμάτων που είναι αρμοδιότητας του, είχε ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.

Κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα, ο κ.Καλακίκος επισκέφθηκε πολλά υπουργεία και είχε συζητήσεις τόσο με υπουργούς και υφυπουργούς, όσο και Γενικούς Γραμματείς αλλά και στελέχη των υπουργείων, προωθώντας την λύση προβλημάτων της περιοχής του. Στην συζήτηση με τον κ.Πέτσα που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ζήτησε την ένταξη του Δήμου Σουφλίου στην κατηγορία των ορεινών Δήμων, προκειμένου να έχει κάποια από τα σημαντικά προνόμια που προβλέπονται, καθώς και χρηματοδότηση έργων του δήμου από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτση”,  συνολικού προϋπολογισμού 13.826.726,80 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την δημιουργία ΚΔΑΠ ΑμεΑ στο Σουφλί, ζήτησε ο δήμαρχος Π.Καλακίκος απ’ την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου

Ο Στέλιος Πέτσας, που είχε επισκεφθεί την περιοχή του δήμου όταν έγιναν στις αρχές του 2021 οι καταστροφές από τις πλημμύρες και διαπίστωσε ιδίιοις όμμασι τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή για την επίλυση τους, υποσχέθηκε στον δήμαρχο Σουφλίου την προώθηση των αιτημάτων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης από Δερμεντζόπουλο, Καλακίκο, για θέματα του Σουφλίου και όχι μόνο